Ο Νικόλας Ράπτης μιλάει πρώτη φορά για τη γέννηση της κόρης του: «Ανακάλυψα το μεγαλείο της γυναίκας»

«Ήμουν μέσα στον τοκετό»

Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Για πρώτη φορά από την ημέρα που έγινε πατέρας ο Νικόλας Ράπτης έκανε δηλώσεις στην κάμερα. Μιλώντας στο Breakfast@Star και συγκεκριμένα στον δημοσιογράφο Ηλία Σκουλά, ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός αναφέρθηκε στη γέννηση της κόρης του αλλά και στα επαγγελματικά του βήματα.

Θυμίζουμε πως αυτή τη σεζόν ο Νικόλας Ράπτης βρίσκεται στον ραδιοφωνικό σταθμό Sfera μαζί με την Ελίνα Παπίλα και απέφυγε να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις της Τζώρτζιας Γεωργίου εναντίον της. Εκείνος συζητά για ένα τηλεοπτικό πρότζεκτ που βρίσκεται ακόμη σε αρχικό στάδιο, καθώς θυμίζουμε ότι στο παρελθόν έχει συμμετέχει στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και έχει παρουσιάσει το «Χιούστον το λύσαμε» μαζί με τον Φάνη Λαμπρόπουλο.

Δείτε επίσης: Νικόλας Ράπτης: Η γνωριμία με την σύζυγο του, Εμμανουέλα και το μεγάλο τους μυστικό

Οι δηλώσεις του Νικόλα Ράπτη

«Έχω κάνει μία συζήτηση με την εταιρία παραγωγής για ένα πρότζεκτ που μου αρέσει. Είναι άτοπο και άσκοπο να σου πω τώρα, γιατί μπορεί να μη γίνει και ποτέ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νικόλας Ράπτης.

«Πρώτη φορά μπαμπάς. Κούραση, όσοι είναι μπαμπάδες το ξέρουν. Ο πρώτος καιρός έχει αϋπνία, κούραση και παράλληλα με τη δουλειά είναι δύσκολα τα πράγματα», σημείωσε ο Νικόλας Ράπτης για τις πρώτες μέρες του ως πατέρας, για να συμπληρώσει: «Ήμουν μέσα στον τοκετό, τρομερή εμπειρία να έρχεται το πλάσμα σου στη γη. Τρομερή εμπειρία γιατί ανακαλύπτεις το μεγαλείο της γυναίκας εκείνη την ώρα».

«Έξι χρόνια κλείνουμε μαζί, ήρθε η ώρα να κάνω πρόταση γάμου στο κορίτσι μου. Υπήρξε μια στιγμή αμηχανίας, αλλά τελικά είπε το “ναι”. Η πρόταση γάμου έγινε στο Παρίσι. Είχα μεγάλο άγχος που κουβαλούσα το δακτυλίδι σε μια ξένη χώρα, χρησιμοποιούσαμε και τα μέσα μεταφοράς, φοβόμουν μήπως μας το κλέψουν. Κατάλαβες πώς το λέω, είμαι από χωριό εγώ. Ένα δακτυλίδι πήρα στον άνθρωπό μου, το αξίζει», έχει δηλώσει ο Νικόλας Ράπτης για τη σύζυγό του Εμμανουέλα και μητέρα του παιδιού τους