Δημήτρης Μακαλιάς & Αντιγόνη Ψυχράμη – Βάφτισαν την κόρη τους (Φωτογραφίες)

Έλαμψαν οι γονείς και οι νονές

Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Πέτρος Νικολαρέας

Σήμερα, 18 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η βάφτιση της κόρης του Δημήτρη Μακαλιά και της Αντιγόνης Ψυχράμη σε μια ξεχωριστή τελετή γεμάτη ευτυχία και χαμόγελα.

Η κόρη του ζευγαριού, που γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2022, βαφτίστηκε σε κτήμα κοντά στην Ανάβυσσο. Το όνομα που δόθηκε στη μικρή είναι Αριάδνη, ενώ νονές της είναι η Μπέττυ Μαγγίρα και μια καλή φίλη της Αντιγόνης Ψυχράμη, η Νικόλ Παπαριστοδήμου. Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τη ζεστή ατμόσφαιρα της τελετής, που ξεκίνησε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα.

Οι γονείς με τις δύο νονές

Χαμογέλασαν πλατιά ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη

Οι γονείς, γεμάτοι χαρά, έλαμπαν κατά τη διάρκεια της τελετής. Η Αντιγόνη Ψυχράμη επέλεξε ένα εντυπωσιακό floral σύνολο με ανοιχτούς ώμους, που ταίριαζε απόλυτα στη γιορτινή περίσταση, ενώ ο Δημήτρης Μακαλιάς τράβηξε τα βλέμματα με το κεραμιδί σακάκι του. Οι δυο τους δεν μπορούσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους, και το χαμόγελο δεν έφευγε από τα πρόσωπά τους.

Υπενθυμίζουμε πως ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Μπέττυ Μαγγίρα κατάφεραν κατά την επί αρκετά χρόνια τηλεοπτική συνεργασία τους να δημιουργήσουν μια υπέροχη φιλία, όπως αντίστοιχα έκανε και η Αντιγόνη Ψυχράμη με την Νικόλ Παπαριστοδήμου όταν διαγωνίζονταν στο Greek Idol.

Πριν την τελετή, ο Δημήτρης και η Αντιγόνη πόζαραν χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό, μαζί με τις νονές και αγαπημένους τους ανθρώπους, δημιουργώντας όμορφες αναμνήσεις από αυτή την τόσο σημαντική ημέρα για την οικογένειά τους. Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη των προσκεκλημένων:

Βάσω Γουλιελμάκη

Η Ματθίλδη Μαγγίρα με την κόρη της, Λήδα Φόστερ
Λάμπρος Φισφής
Ζήσης Ρούμπος
Ο Δημήτρης Μάζης με την κόρη του Ανδριάνα

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης με τη σύζυγό του Κατερίνα και τον γιο τους, Ιερώνυμο
Βάσω Γουλιελμάκη

«Λίγο μπουκώσαμε με δύο παιδιά. Έχουμε να κοιμηθούμε 1,5 χρόνο. Κανένα παιδί δεν είναι εύκολο στον ύπνο και ποτέ ο ύπνος τους δεν συνδυάζεται με τον δικό σου. Το δεύτερο παιδί μας θα το βαφτίσει και η Μπέττυ και μια φίλη μας, καλώς εχόντων τον Σεπτέμβρη. Θα καλέσουμε καλούς και αγαπημένους φίλους», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Δημήτρης Μακαλιάς επιβεβαιώνοντας πόσο δύσκολο αλλά ταυτόχρονα υπέροχο είναι να είσαι μπαμπάς, σύζυγος και εργαζόμενος!

Παρθένα Χοροζίδου

Ιωάννης Απέργης, Κατερίνα Νικοδήμα