Μπέττυ Μαγγίρα: «Έτοιμη η νονά» - Βαφτίζει σήμερα το παιδί πρώην συνεργάτη της στο «I Love ΣουΚού»

Εντυπωσιάζει το σύνολό της

Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ημέρα γεμάτη χαρά είναι η σημερινή (Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου), για την Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία ετοιμάζεται να αναλάβει έναν ιδιαίτερο ρόλο στη ζωή ενός παιδιού.

Η παρουσιάστρια θα γίνει νονά της κόρης του Δημήτρη Μακαλιά και της Αντιγόνης Ψυχράμη, δύο πολύ κοντινών της ανθρώπων. Με τον πρώτο μάλιστα είχαν συνεργαστεί στις εκπομπές «I Love ΣουΚού» και «Ποιος είναι πρωινιάτικα», δημιουργώντας σε αυτό το διάστημα μία δυνατή φιλία που θα επιστεγαστεί με την κουμπαριά τους.

Μαζί με μια ακόμη φίλη του ζευγαριού, η Μπέττυ Μαγγίρα θα βαφτίσει τη μικρή Αριάδνη, ενώ η τελετή θα πραγματοποιηθεί σε ένα πανέμορφο κτήμα στα νότια προάστια της Αθήνας.

Δείτε επίσης: Μπέτυ Μαγγίρα: Τα 50 είναι τα νέα 30! Το απίστευτο "πέσιμο" από νεαρό - Η αντίδραση της και οι θανατηφόρες αναλογίες

Το ξεχωριστό σύνολο της Μπέττυς Μαγγίρα

Από το πρωί της Τετάρτης, η Μπέττυ Μαγγίρα βρίσκεται σε έντονες προετοιμασίες για το μεγάλο γεγονός. Λίγο πριν την άφιξή της στην εκκλησία, η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας το εκλεπτυσμένο λευκό σατέν σύνολο που επέλεξε για την περίσταση, δημιουργία του σχεδιαστικού διδύμου Mi-Ro. Το σύνολο, κομψό και μοντέρνο, ταιριάζει απόλυτα στην περίσταση.

«Έτοιμη η νονά», έγραψε η Μπέττυ Μαγγίρα στο στιγμιότυπο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Το δεύτερο παιδί μας θα το βαφτίσει και η Μπέττυ και μια φίλη μας. Τώρα καλό Σεπτέμβρη λέμε, δεν έχουμε ετοιμάσει πολλά ακόμη. Θα καλέσουμε καλούς κι αγαπημένους φίλους», είχε δηλώσει ο Δημήτρης Μακαλιάς για τη σημερινή μέρα.

Όσον αφορά τα παιδιά του με την Αντιγόνη Ψυχράμη, σημείωσε ότι χρειάζονταν λίγη... ξεκούραση. «Η Αντιγόνη χαίρεται που θα κάνουμε διακοπές και που σίγουρα τον χειμώνα δεν θα δουλεύουμε τόσο πολύ. Τα παιδιά είναι μικρά και λίγο μπουκώσαμε... Περιμένουμε να ξεκουραστούμε. Έχουμε να κοιμηθούμε 1,5 χρόνο. Κανένα παιδί δεν είναι εύκολο στον ύπνο και ποτέ ο ύπνος τους δεν συνδυάζεται με τον δικό σου ύπνο», είπε μιλώντας για την οικογένειά του.