Δημήτρης Σκουλός: «Ένα χρόνο έβλεπα τα παιδιά μου από φωτογραφίες – Με τη γυναίκα μου έχουν υπάρξει δύσκολες στιγμές»

Τα καρφιά του για τη Σοφία Χατζηπαντελή

Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Έχει ξεχωρίσει ως φωτογράφος μόδας, ενώ όταν επιστρέφει σπίτι έχει τρεις πριγκίπισσες να τον περιμένουν. Ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε στο Buongiorno και τη δημοσιογράφο Χριστίνα Βουδούρη για τις δυσκολίες στη σχέση με τη σύζυγο του, Τζέλα, την περίοδο που έβλεπε σπάνια τα παιδιά του, εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων, καθώς και για το ενδεχόμενο να επιστρέψει τηλεοπτικά.

«Ο κόσμος πιστεύει ότι χωρίζεις και ξαναφτιάχνεις τη ζωή σου. Δεν είναι τόσο απλό. Εγώ και η γυναίκα μου είμαστε της σχολής “είμαστε εδώ και το παλεύουμε”, γιατί το εύκολο είναι να φύγεις, το δύσκολο είναι να μείνεις. Εννοείται πως έχουν υπάρξει δύσκολες στιγμές, όταν ένας άνθρωπος είναι μαζί με τον άλλο 20 χρόνια. Αλλά κάνεις ένα βήμα πίσω και τα ξαναβρίσκεις», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σκουλός.

Δείτε επίσης: «Γιατί με κυνηγούσατε και με χτυπάγατε;» - Τα δύσκολα παιδικά χρόνια του Σκουλού και το bullying που δέχτηκε

«Ζευγάρια διαφημίζουν έναν έρωτα και μετά έναν... άλλο», λέει ο Δημήτρης Σκουλός

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Σκουλός άφησε ορισμένα υπονοούμενα για εκείνους που βροντοφωνάζουν πόσο ερωτευμένοι είναι: «Ισχύει αυτό που είπε η Μαλβίνα, “να φοβάσαι αυτούς που διαφημίζουν την ευτυχία τους”. Εμείς είμαστε και ένα ζευγάρι που δεν εμφανιζόμαστε στα social media κάθε μέρα. Πολλές φορές βλέπουμε ζευγάρια να διαφημίζουν τον έρωτα τους και την άλλη μέρα διαφημίζουν έναν... άλλο. Εμείς είμαστε από την άλλη πλευρά. Δεν διαφημίζουμε αυτό που έχουμε, το χαιρόμαστε».

«Δεν κάνω τηλεόραση και βλέπω τα παιδάκια μου τα Σαββατοκύριακα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ένα χρόνο τα στερήθηκα, τα έβλεπα από φωτογραφίες που μου έστελνε η γυναίκα μου, κάτι που μου στοίχισε πάρα πολύ. Η τηλεόραση είναι εθιστική, αλλά κάνω ένα επάγγελμα που είναι πιο εθιστικό στη μόδα. Επομένως είμαι καλά. Με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν τέλεια στο My Style Rocks, με τη Σοφία Χατζηπαντελή ήταν πιο δύσκολα. Είναι ένα ιδιαίτερο παιδί, αλλά όχι με μαύρη καρδιά. Ήταν ψυχούλα, αλλά οι ιδιαιτερότητες-ιδιαιτερότητες», κατέληξε μιλώντας στο Mega ο Δημήτρης Σκουλός.