Έλενα Τσαγκρινού: «Είχα σκάσει πια, ήταν σαν να το προκάλεσα» - Περιγράφει τη στιγμή που έσπασαν τα νερά της

«Έκανα εμετούς με τις επισκληριδίους»

Για πρώτη φορά από τη μέρα που έφερε στον κόσμο τον γιο της, Ηρακλή, η Έλενα Τσαγκρινού έκανε την εμφάνισή της ως λεχώνα, με την ευτυχία να είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της.

Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day στον Alpha, όπου μίλησε για αυτή την όμορφη περίοδο της ζωής της, καθώς και για τον επεισοδιακό τρόπο που γέννησε. «Είμαι άυπνη, λες και μου είπε ο γιος μου “μην έρθεις”», σημείωσε η Έλενα Τσαγκρινού.

Δείτε επίσης: Έλενα Τσαγκρινού: Με ρόμπα και ασορτί εσώρουχα - Το σώμα της σχεδόν ένα μήνα μετά την γέννα

Οι δηλώσεις της Έλενας Τσαγκρινού για τον τοκετό της

«Γέννησα αρχές Αυγούστου και το πίεσα λίγο, ήμουν 36 εβρομάδων. Περπάτησα πολύ και έσπασαν τα νερά. Ο γιατρός μου είχε δώσει την οδηγία να μην περπατήσω γιατί μπορεί να είχα αποκόλληση. Φαινόταν ότι μπορεί να έβγαινε πρόωρο το μωράκι μου στις 34 εβδομάδες. Κρατήθηκα στο περπάτημα και σε όλα. Στις 36 εβδομάδες είχα σκάσει πια. Είχα κουραστεί και ήταν σαν να το προκάλεσα» δήλωσε η Έλενα Τσαγκρινού σχετικά με τη στιγμή που έσπασαν τα νερά.

«Γέννησα φυσιολογικά και το ήθελα. Ήταν μαγική η εμπειρία του φυσιολογικού τοκετού. Έκανα εμετούς με τις επισκληριδίους που ήταν απανωτές. Ήμουν μια ολόκληρη μέρα στο περίμενε για να έρθει το μωράκι στις δυόμιση το μεσημέρι της επομένης που σπάσανε τα νερά. Ήμουν σε παραζάλη, δεν καταλάβαινα τι συνέβαινε, δεν ήθελα να βλέπω φώτα. Ενώ πριν δεν φοβόμουν, όταν έφτασε η στιγμή φοβήθηκα», συμπλήρωσε η Έλενα Τσαγκρινού για να καταλήξει: «Ο Κώστας ήταν μέσα στον τοκετό. Του κόπηκαν τα πόδια. Έκλαιγε».