Πέτρος Κουσουλός: Αναβλήθηκε η βάφτιση της κόρης του - Τι συνέβη

Όλη η αλήθεια για τον θρησκευτικό γάμο με την αγαπημένη του

Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Πέτρος Κουσουλός, πριν από μερικούς μήνες, έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά. Η σύντροφός του, Ευαγγελία, έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους και την τρίτη κόρη για εκείνον, με την καθημερινότητά τους να έχει αλλάξει εντελώς έκτοτε - δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για τον τοκετό.

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ωστόσο υπάρχει και πολύ μεγάλο άγχος, μιας που έτρεχαν όλο αυτό το διάστημα να ετοιμάσουν την βάφτιση της μπέμπας. Ήταν προγραμματισμένη να συμβεί αυτές τις ημέρες, μέσα στον Σεπτέμβριο, αλλά τελικά αναβλήθηκε.

Γιατί αναβλήθηκε η βάφτιση της κόρης του Πέτρου Κουσουλού

Περισσότερες πληροφορίες για το τι συνέβη έδωσε ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή του MEGA, Buongiorno. Ο δημοσιογράφος μίλησε, μάλιστα, και για τον γάμο με την σύντροφό του, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμβεί και αυτό το επόμενο διάστημα.

«Πολλά προγραμματίζονται στη ζωή. Ο Σεπτέμβριος δεν μας βγαίνει, αλλά νομίζω μέσα στον Οκτώβριο θα είμαστε έτοιμοι. Οι προετοιμασίες της βάφτισης έχουν ξεκινήσει σαφώς, για να είμαστε on time. Η Ευαγγελία ασχολείται περισσότερο. Νομίζω ότι είναι γυναικείο θέμα και καλό θα είναι οι άντρες να μην παρεμβαίνουν πολύ και να μπαίνουν στα παπούτσια της γυναίκας. Άστες να το κανονίσουν εκείνες. Η συμβουλή μου είναι να λέτε σε όλα "ναι"

Μπορεί να γίνει και γάμος. Έχουμε υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης, αλλά ενδεχομένως να κάνουμε και θρησκευτικό γάμο. Το event γίνεται για το παιδί. Αυτό που έχει σημασία τώρα είναι να βαφτίσουμε τη μπέμπα, να περάσουμε καλά με αγαπημένα πρόσωπα και εκλεκτούς καλεσμένους, λίγους και καλούς. Θα είναι κλειστή η βάφτιση, λίγοι και καλοί», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Η στιγμή που οι κόρες του από τον πρώτο γάμο γνώρισαν το τρίτο μέλος της οικογένειας - Συγκινημένος ο Πέτρος Κουσουλός

Μπορεί η σχέση του με την αγαπημένη του να μετρά περίπου ένα χρόνο, ωστόσο ο έρωτάς τους είναι πολύ μεγάλος και ο ίδιος από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκε το τελευταίο παιδί του, δηλώνει πως θέλει να μεγαλώσει κι άλλο την οικογένειά του με την Ευαγγελία.

«Θα προσπαθήσουμε για τον γιο να τιμήσουμε τον μπαμπά. Από την πρώτη κόρη μου, μέχρι την τρίτη, νόμιζα ότι θα ήταν αγόρι. Ήμουν σχεδόν βέβαιος ότι θα είναι αγόρι, επειδή μου έκανε πλάκα ο γυναικολόγος», είχε πει σε συνέντευξή του.