Πυρ και μανία ο Λάμπρος Λάζαρης: «Θα ήθελα σας παρακαλώ να σεβαστείτε...» - Η οργισμένη ανάρτηση μετά τον χωρισμό του με τη Δανάη Παππά

Ξέσπασε έντονα για όσα γράφονται

Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Το τελευταίο 24ωρο κυκλοφορούν διάφορα δημοσιεύματα που αφορούν τον χωρισμό του Λάμπρου Λάζαρη και της Δανάης Παππά, τα οποία μιλούν για οικονομικές διαμάχες, δάνεια άνω των 100.000 ευρώ και έξωση από το σπίτι της ηθοποιού. Για το γεγονός αυτό, απάντησε μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Τετάρτης 18/9 - δείτε εδώ τι υποστήριξε, ωστόσο φαίνεται πως το τηλέφωνό του δεν σταμάτησε να χτυπάει ακόμη και μετά το ξεκαθάρισμά του.

Οι δημοσιογράφοι δεν έχουν σταματήσει τον καλούν στο κινητό του, κάτι που τον ενόχλησε ιδιαίτερα, γι' αυτό και προχώρησε σε ένα ξέσπασμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram λίγες ώρες αργότερα μετά τις δηλώσεις του.

Το ξέσπασμα του Λάμπρου Λάζαρη για τον χωρισμό το με τη Δανάη Παππά

«Κάνω αυτό το ποστ, επειδή δέχομαι δεκάδες τηλεφωνήματα από χθες όλο το 24χρονο. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι περεταίρω, δεν υπάρχει καμία "δικαστική διαμάχη", ασχολούνται αυτοί που πρέπει ώστε να διευθετηθούν όλα τα θέματα που μπορεί να έχει ένα ζευγάρι που ήταν τόσα χρόνια μαζί, κάτι που θεωρώ ότι συνηθίζεται. Εγώ όπως γνωρίζεται δεν είμαι δημόσιο πρόσωπο, ούτε ανήκω στον χώρο του θεάματος, οπότε θα ήθελα σας παρακαλώ να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μου. Σας ευχαριστώ», έγραψε.

Όσο το δικό του τηλέφωνο χτυπάει με τους ρεπόρτερ να θέλουν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για το τέλος της σχέσης του πρώην ζευγαριού, υπάρχουν εξελίξεις στην προσωπική ζωή της ηθοποιού που φαίνεται πως θα απασχολήσουν πολύ περισσότερο το επόμενο διάστημα.

Όλα δείχνουν πως η Δανάη Παππά έχει βρει ξανά τον έρωτα στα μάτια ενός άλλου άντρα. Διάφορα ρεπορτάζ μιλούσαν για πολύ γνωστό ηθοποιό και το youweekly.gr επιβεβαιώνει πως είναι αλήθεια. Είναι, μάλιστα, και εκείνος φρεσκοχωρισμένος - δείτε εδώ ποιος είναι.