Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η κοιλίτσα της έχει μεγαλώσει πολύ - Με στράπλες στενό μαύρο φόρεμα σε σπάνια βραδινή έξοδο

Πόζαρε μόνη της χαϊδεύοντας το μωρό της

NDP

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Βιώνει πρωτόγνωρες στιγμές βλέποντας την κοιλίτσα της να μεγαλώνει και παράλληλα να ετοιμάζει το παιδικό δωμάτιο μαζί με τον σύντροφό της (δείτε το εδώ), ωστόσο δεν έχει σταματήσει τις παλιές τις συνήθειες και τις εξόδους της.

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr, μάλιστα, την εντόπισε πριν από μερικά 24ωρα στο θέατρο Άλσος όπου βρέθηκε για να παρακολουθήσει την παράσταση «Τότε, τώρα, πάντα». Πόζαρε με χαμόγελο, χωρίς να ενοχλείται από τα φλας και τα βλέμματα του κόσμου.

Η βραδινή έξοδος της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου στο θέατρο

Είχε επιλέξει να φορέσει ένα στενό μαύρο φόρεμα με έναν ώμο, το οποίο την κολακεύει πολύ και ταυτόχρονα αναδεικνύει την κοιλίτσα της, την οποία και χάιδευε - δείτε εδώ πόσα κιλά έχει πάρει μέχρι τώρα. Είχε συνδυάσει το ρούχο με φλατ πέδιλα σε καφέ απόχρωση, στον ώμο της κρατούσε μία μαύρη τσάντα και για αξεσουάρ είχε επιλέξει ένα ρολόι και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια. Είχε μαζέψει τα μαλλιά της σε sleek bun και είχε ελάχιστο και πολύ φυσικό μακιγιάζ στο πρόσωπό της. Έλαμπε ολόκληρη!

Κατά πάσα πιθανότητα, στο πλευρό της βρισκόταν και ο πατέρας του παιδιού, ωστόσο, όπως και με τον πρώην σύντροφό της, έτσι και με αυτόν έχει αποφασίσει να κρατήσει την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για αυτό το λόγο και δεν θέλει να δείχνει το πρόσωπό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και να αναφέρει το όνομα του.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύει μονάχα κοινές φωτογραφίες στις οποίες κρύβει το πρόσωπό του με διάφορα αυτοκόλλητα, ενώ όταν μπορεί κόβει την φωτογραφία μέχρι λίγο πιο κάτω από το κεφάλι του.

«Έχω δίπλα μου αυτόν τον άνθρωπο και νιώθω πλέον, πως έχω οικογένεια. Είχα τη χαρά φέτος να στολίσαμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τον άντρα μου και πραγματικά ήταν πάρα πολύ συγκινητικό, είχαν έρθει και οι γονείς μας, ο μπαμπάς μου, η μαμά του και βάλαμε όλοι από ένα στολίδι στο δέντρο, κάναμε και από μία ευχή», έχει πει για τον σύντροφό της.