Ο Γιάννης Καπετάνιος αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο του Μάρκου Σεφερλή

«Ο Μάρκος δεν είναι...»

NDP PHOTO

Ο Γιάννης Καπετάνιος, ήταν στενός συνεργάτης του Μάρκου Σεφερλή τα τελευταία 20 χρόνια. Οι δυο τους έπαιζαν μαζί σε όλες τις παραστάσεις τόσο του θεάτρου, όσο και τις τηλεοπτικές.

Τον πρώτο, συνήθως τον βλέπαμε να καλύπτει ρόλους συν-πρωταγωνιστικούς του γνωστού κωμικού, που σε πολλούς από αυτούς μάλιστα, τον "προσέβαλλε" και του έκανε ένα ψεύτικο "bullying" για την διασκέδαση του κοινού.

Οι δυο τους έχουν υποκριθεί σε όλες σχεδόν τις μέχρι τώρα παραστάσεις χαρίζοντας γέλιο στο κοινό τους. Ο Γιάννης Καπετάνιος έπαψε να είναι μέρος της παράστασης πέρυσι το καλοκαίρι, ωστόσο, συνεχίζουν να παραμένουν στενοί φίλοι.

Τι είπε ο Γιάννης Καπετάνιος για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται ο Μάρκος Σεφερλής

Ο Γιάννης Καπετάνιος τοποθετήθηκε, λοιπόν, αναφορικά με το ανοιχτό μέτωπο του Μάρκου Σεφερλή και των τηλεοπτικών παρουσιαστών/-στριων που έχει ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα.

Η "κόντρα" του ηθοποιού με τα Μέσα ξέσπασε όταν ο ίδιος, στην νέα του παράσταση στο Δελφινάριο, προβάλει ένα σκετς, στο οποίο σατιρεί τον φετινό νικητή της Eurovision, Nemo. Την επόμενη κιόλας μέρα πολλά πρόσωπα της τηλεοπτικής ψυχαγωγίας έσπευσαν να αντιδράσουν στην παράσταση, αποκαλώντας τον γνωστό κωμικό, ρατσιστή και ομοφοβικό.

Μάλιστα, το θέμα έχει λάβει τέτοια διάσταση, που ο Μάρκος Σεφερλής αναφέρεται προσωπικά πλέον μέσω των αναρτήσεων του στα social media και απειλεί ότι θα "ξεμπροστιάσει" όσους τείθονται εναντίον του. (δείτε εδώ το επιθετικό βίντεο του ηθοποιού προς τον Γιώργο Λιάγκα)

Ο πρώην συνεργάτης του ηθοποιού, σε συνέντευξη του στο "Στο Πρωινό", είπε χαρακτηριστικά:

«Ο Μάρκος δεν είναι στενόμυαλος και το έχει αποδείξει στην καριέρα του. Από παντού δέχεται πυρά γιατί είναι στην κορυφή και σε πολλούς δεν αρέσει αυτό. Όλο αυτό που γίνεται είναι διαφήμιση για όλες τις πλευρές. Πολλοί από αυτούς που παρεξηγούνται, δεν είχαν έρθει ποτέ να δουν την παράσταση. Ο Μάρκος δεν είναι ομοφοβικός, όλη του η στενή παρέα είναι από την άλλη πλευρά.

Μάλιστα, ο ίδιος, αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Πέτρου Φιλιππίδη: «Τώρα τα έχουμε παρεξηγήσει όλα, έχει χαθεί η ελευθερία του λόγου. Με τον Μάρκο σταμάτησα να συνεργάζομαι γιατί πήρα σύνταξη. Με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήμασταν συμμαθητές, ήταν πολύ καλό παιδί, έβγαζε το παντελόνι του για να στο δώσει. Αν ο Πέτρος μου ζητούσε να συνεργαστούμε, θα πήγαινα. Θα κόβαμε εισιτήρια με τον Πέτρο, γιατί ο κόσμος ξεχνάει», είπε.