Χάρης Ρώμας για την σύντροφο του Γιώργο Πατούλη: «Την Νάνσυ τη συμπαθώ, είναι μια κούκλα! Με τη Μαρίνα Σταυράκη δεν θέλω...»

Τα σχόλια για την εγκυμοσύνη και όσα έγιναν με την πρώην σύζυγό του

Ο κακός χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες με τον Γιώργο Πατούλη και την Μαρίνα Σταυράκη μετά την αποκάλυψη πως ο πρώτος ετοιμάζεται να παντρευτεί τη νέα του σύντροφο, η οποία περιμένει το παιδί του. Η πρώην σύζυγός του έχει γίνει έξαλλη, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που κυκλοφορούν, και όπως αποκάλυψε και ο δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας, του ζητάει χρήματα, υποστηρίζοντας πως δεν βοηθάει εδώ και καιρό καθόλου όσον αφορά στο δικό τους παιδί.

Εκείνος υποστηρίζει άλλα - δείτε εδώ τι εξομολογήθηκε στον Γιώργο Λιάγκα, ενώ στη διαμάχη τους έχει μπλεχτεί και ο γιος του πρώην ζευγαριού, Αλέξανδρος, ο οποίος έβαλε τον δικηγόρο του να απαντήσει και να εκφράσει την θέση του - δείτε εδώ γιατί βγήκε εκτός εαυτού.

Την άποψη του Χάρη Ρώμα για το όλο θέμα ζήτησε το πρωί της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής Buongiorno, καθώς ο ηθοποιός συνεργάζεται με τον πολιτικό, έχει μία φιλική σχέση μαζί του και γνωρίζει και την 33χρονη σύντροφό του, αλλά και την πρώην γυναίκα του.

Τα σχόλια του Χάρη Ρώμα για τον Γιώργο Πατούλη, την σύντροφό του και την Μαρίνα Σταυράκη

«Δεν γνώριζα για την εγκυμοσύνη, αλλά είδα την κοιλίτσα. Έχουμε φιλία με τον Γιώργο, αλλά δεν μιλάμε και συνέχεια και μπορεί να ήθελε και να το κρατήσει μυστικό, όχι από μένα. Αν είχαμε μιλήσει τους δύο τελευταίους μήνες ίσως να μου το έλεγε. Αλλά γενικά η εγκυμοσύνη είναι κάτι που πρέπει, για πολλούς λόγους, να περιμένεις...

Είναι πολύ ευτυχισμένος και του εύχομαι να είναι ακόμη πιο πολύ. Τον θεωρώ πράγματι φίλο, είμαστε από τα χρόνια του πανεπιστημίου. Την Νάνσυ τη συμπαθώ πάρα πολύ, είναι μια κούκλα. Τη γνώριζα χρόνια, γιατί ήταν σύμβουλος υγείας στην Περιφέρεια», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν θέλω να εμπλακώ με τη Μαρίνα Σταυράκη και γενικώς με τη ζωή του. Αυτά είναι προσωπικά. Δεν έχει γίνει κάτι, αλλά δεν θέλω να εμπλακώ. Θέλω μόνο να πω καλά λόγια γι' αυτό το καινούριο καλό που έρχεται στη ζωή του Γιώργου, να του ευχηθώ τα καλύτερα, και στην Μαρίνα βεβαίως. Και στον γιο τους, που τον αγαπώ πολύ. Είναι πολύ καλό παιδί και θα είναι πολύ χαρούμενος με την αδελφούλα του, είμαι σίγουρος γι' αυτό».