Μαρία Σολωμού: «Εκτιμώ πάρα πολύ τους ανθρώπους οι οποίοι λένε "είμαι βίζιτα" αλλά...»

Άλλη μία αποκαλυπτική συνέντευξη για την προσωπική της ζωή

Η Μαρία Σολωμού είναι γενικότερα μία ακομπλεξάριστη γυναίκα, η οποία μιλάει ανοιχτά για την προσωπική της ζωή και στις συνεντεύξεις της, αλλά και μέσα από τα social media της, κρατώντας, φυσικά, ιδιωτικά όσα εκείνη επιθυμεί - δείτε εδώ το βίντεο που έκανε με τον Mente Fuerte για την σχέση τους και απαντάει για τα ναρκωτικά.

Βρέθηκε, λοιπόν, ως καλεσμένη στο Sex Podcast της Δάφνης Καραβοκύρη και προχώρησε σε ακόμη περισσότερες αποκαλύψεις για το παρελθόν της, οι οποίες έχουν να κάνουν περισσότερο με τους έρωτες που έχει ζήσει.

Αναφέρεται, μάλιστα, στην περίοδο που την ικανοποιούσε να έχει περισσότερους από έναν συντρόφους, στα σχόλια που δέχεται για την ηλικία της, ενώ απαντά και για την σεξουαλική ζωή του γιου που έχει αποκτήσει με τον Μάριο Αθανασίου, Αλέξανδρο, και πώς την διαχειρίζεται.

Η αποκάλυψη της Μαρίας Σολωμού για την προσωπική της ζωή

Η δημοσιογράφος δημοσίευσε ένα απόσπασμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να δώσει μία μικρή γεύση από ολόκληρη την συζήτηση που έκαναν μαζί, στην οποία η ηθοποιός εξομολογείται: «Εκτιμώ πάρα πολύ τους ανθρώπους οι οποίοι αποφασίζουν και λένε "είμαι βίζιτα". Δηλαδή, "θα βγω μαζί σου, θα με έχεις γκόμενα δύο χρόνια, θέλω ένα σπιτάκι, κάποιες τσάντες, κάποια ταξίδια, κάποια ρούχα". Δηλαδή, με τη μορφή δώρων, έτσι; Αλλά δεν μπορώ να το διανοηθώ ότι θα περιμένω από τον οποιονδήποτε άντρα με δύναμη, οι οποίοι πάντα έχουν και μία έπαρση σε συνδυασμό, τύπου "εγώ ό,τι θέλω το έχω"... Καλέ κάντε μου τη χάρη... Δεν με νοιάζει καθόλου, θα πεινάω μωρέ».


Μιλώντας για την προσωπική της ζωή, λοιπόν, ας θυμηθούμε τους διάσημους άντρες με τους οποίους έχει κάνει σχέση.

Ήταν για πολλά χρόνια σε σχέση με τον ηθοποιό Μάριο Αθανασίου, με τον οποίο έχουν έναν γιο, όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Η σχέση τους ήταν έντονα δημοφιλής στα μέσα ενημέρωσης, λόγω της κοινής τους καριέρας και της δημόσιας εικόνας τους. Παρά το γεγονός ότι η σχέση τους τελείωσε, διατηρούν καλές σχέσεις και συνεχίζουν να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον επαγγελματικά και προσωπικά.

Δείτε επίσης: «Είχαμε σχέση 6 μήνες και έμεινα έγκυος» - Η σπάνια εξομολόγηση της Μαρίας Σολωμού για το δεύτερο παιδί με τον Μάριο Αθανασίου

Μετά τον χωρισμό της με τον Μουζουράκη, η Σολωμού έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, εστιάζοντας στην καριέρα της και την ανατροφή του γιου της. Ωστόσο, η παρουσία της στα κοινωνικά δίκτυα και οι εμφανίσεις της σε διάφορα δημόσια γεγονότα δείχνουν μια δυναμική και ανεξάρτητη γυναίκα που έχει επιλέξει να ακολουθήσει τον δικό της δρόμο.

Δείτε επίσης: Ήταν σχεδόν 8 χρόνια μαζί - Τι έκανε η Μαρία Σολωμού την ημέρα του γάμου του Μουζουράκη & της Κόζαρη

Πρόσφατα απασχόλησε αρκετά για την σχέση της με τον Mente Fuerte. Οι δυο τους μάλιστα είναι πολύ ενεργοί με κοινά βιντεάκια στο Tik Tok.