Σπύρος Μπιμπίλας: «Εγώ που είμαι γκέι λέω...» - Άφωνοι όλοι στο Super Κατερίνα με τα υπερασπιστικά του λόγια για τον Μάρκο Σεφερλή

Δεν το περίμεναν αυτό!

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, το πρωί της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου, βρέθηκε ως καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, για να σχολιάσει διάφορα θέματα της επικαιρότητας, ανάμεσα στα οποία είναι και ο σάλος γύρω από το νούμερο του Μάρκου Σεφερλή για το Nemo (δείτε το εδώ), οι επικριτές του και οι δικές του απειλές εναντίον τους.

Ο ηθοποιός, ο οποίος ανήκει στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, η οποία θίχτηκε από το συγκεκριμένο κομμάτι της παράστασης στο Δελφινάριο, τους ξάφνιασε όλους στο στούντιο, καθώς τάχθηκε υπέρ του Μάρκου Σεφερλή, κάτι που κανείς δεν περίμενε - δείτε εδώ και την απάντηση του πατέρα του Nemo για όλο αυτό.

Τα υποστηρικτικά σχόλια του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Μάρκο Σεφερλή

«Ξεκίνησε ένας πόλεμος κατά του Μάρκου Σεφερλή από άλλους ανθρώπους οι οποίοι κάνουν κι αυτοί σάτιρα. Αν δείτε την παράσταση του Άλσους θα δείτε σε πόσα νούμερα υπάρχουν χυδαίες εκφράσεις και πόσα νούμερα μιλάνε περίεργα για ομάδες ανθρώπων... Γιατί λοιπόν στρέφονται όλοι κατά του Μάρκου; Εγώ έχω δουλέψει μαζί του, έχω διαφωνήσει μαζί του για εργασιακά θέματα, έχουμε τσακωθεί και μετά τα έχουμε ξαναβρεί για εργασιακά θέματα, αλλά αφήστε τον κάθε κωμικό να κάνει τη σάτιρα που αυτός κρίνει ότι είναι σάτιρα. Ο Αριστοφάνης σατίριζε τους μεγάλους τραγικούς ποιητές και δεν θα επιτρέψουμε στον Σεφερλή να σατιρίσει κάτι που του κάνει εντύπωση;

Εγώ που είμαι γκέι λέω γιατί να μην σατιρίσει έναν άνθρωπο που βάζει φούστα, τραγουδάει υπέροχα μεν αλλά χωρίς τη φούστα μπορεί και να μην έπαιρνε το βραβείο και να το έπαιρνε άλλος; Ξέρω ότι οι γκέι οργανώσεις θα με βρίσουν. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου! Γιατί δεν υπερασπίζομαι το “το”. Δεν αφορούσε στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, γιατί μέσα σε αυτήν είμαστε κι εμείς.

Άλλο τι είναι η επιλογή σου. Αν αύριο κάποιος πει ότι είναι γάτα και δεν είναι άνθρωπος, αυτό θα το δεχτούμε ως απόλυτα φυσιολογικό; Δεν συμφωνώ απόλυτα με τον κ. Σούρα για να είμαστε ξεκάθαροι. Υπάρχει μία μικρή κατηγορία, το ερμαφρόδιτο, αλλά θα το πεις “το”;», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Οργισμένος ο Γιώργος Λιάγκας κατά του Μάρκου Σεφερλή - «Κορόιδευες εμένα και τη Φαίη! Έλεγες...»