Απόστολος Λύτρας: «Δεν μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που είναι τόσο άσχετοι» - Τα "καρφιά" του στον Θέμη Σοφό

Για δηλώσεις που είχε κάνει

Δηλώσεις στην κάμερα του Super Κατερίνα έκανε ο Απόστολος Λύτρας σήμερα Τετάρτη 18/9, με την δημοσιογράφο του ALPHA να τον συναντάει στο δρόμο έξω από το δικηγορικό του γραφείο. Ο δικηγόρος που αποφυλακίστηκε πριν από μερικές ημέρες, απάντησε σχεδόν σε όλα τα ερωτήματα.

Οι δηλώσεις του Απόστολου Λύτρα

«Αυτή την στιγμή εμένα με ενδιαφέρει η δουλειά μου και τα παιδιά μου. Ο κόσμος καταλαβαίνει, έκανα ένα λάθος. Δεν έχει επηρεάσει τη δουλειά μου», ανέφερε αρχικά μεταξύ άλλων,

Σχετικά με την κόρη του και τι θα συμβεί από εδώ και πέρα, απάντησε: «Το παιδί δεν το έχω δει ακόμα. Θα κάνω αίτηση για να μπορώ να το βλέπω. Είχαμε ελάχιστη τηλεφωνική επικοινωνία όσο ήμουν κρατούμενος. Πρώτη φορά βρεθήκαμε χθες».

Για τον ντόρο που έγινε σχετικά με την εμφάνιση του στα μπουζούκια, ξεκαθάρισε: «Εγώ δεν πήγα ούτε να διασκεδάσω... Δεν με ενοχλεί κάτι, σέβομαι τη δουλειά κάνετε. Προσπαθείτε να βρείτε ένα θέμα και το τόσο να γίνει τόσο. Βρέθηκα εκεί για λογαριασμό της κόρης του, να πάω να την παραλάβω. Κάθισα πέντε λεπτά»,

Για τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι του: «Δεν γνωρίζω για τις 28.000 ευρώ που βρέθηκαν σπίτι μου. Ήμουν στη φυλακή. Και το νούμερο που αναφέρεται είναι λάθος. Πολλά ρεπορτάζ λένε πάρα πολλά».

Σε άλλο σημείο είπε: «Εμένα με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή η ψυχική υγεία της μικρής μου κόρης, η οποία όπως και να το κάνουμε είναι ένα παιδάκι σε μικρή ηλικία η οποία έχει υποστεί ένα σοκ και είναι φυσιολογικό. Από εκεί και μετά, δεν υπάρχει κάποιο άλλο θέμα. Αυτό με ενδιαφέρει. Με ενδιαφέρει να είναι καλά τα παιδιά μου. Δε θα στοιχήσει καθόλου όλο αυτό στην καριέρα μου, δεν είχα δώσει ποτέ δικαίωμα όλη μου τη ζωή. Το ότι έχω υποπέσει πραγματικά σε ένα πολύ μεγάλο λάθος, το οποίο έχω μετανιώσει, διότι δυστυχώς βρέθηκα σε μία κατάσταση κι έκανε μία πράξη που δεν είναι καθόλου του χαρακτήρα μου... Δεν περνάει από το μυαλό μου πώς συνέβη, και για αυτό είπα ότι θα αναζητήσω τους λόγους για τους οποίους συνέβη».

Στο τέλος δεν δίστασε να πετάξει τα καρφιά του για τον δικηγόρο που είχε αναλάβει την πρώην συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου, Θέμη Σοφό: «Ακούστηκαν πολλές υπερβολές... Και καλά να ακουστούν από τους δημοσιογράφους… Ακούστηκαν υπερβολές από συναδέλφους οι οποίοι εκπροσωπούσαν την πρώην σύζυγό μου που γελάει ο κόσμος.

Ένας άνθρωπος, όταν σηκώνει το χέρι του, πρέπει να τιμωρείται, δεν πρόκειται να αλλάξει η γνώμη μου, δεν πρόκειται να πω πουθενά ότι είναι κάτι το οποίο που δεν το έχω μετανιώσει. Έχει όμως μεγάλη διαφορά όταν ακούγεται ότι έριξα 30 μπουνιές και κάτι αηδίες τέτοιες. Αυτό είναι προς χάρη εντυπωσιασμού, για να μην πω τι άλλο μπορεί να περνάει από το μυαλό μου. Όταν ακούγεται μια υπερβολή που δημιουργεί ένα κλίμα, κάτι σημαίνει. Τυχαίο δεν είναι. Δεν μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που είναι τόσο άσχετοι» (δείτε εδώ τι είχε πει ο Θέμης Σοφός).