Λάμπρος Λάζαρης: Οι πρώτες δηλώσεις για τον χωρισμό με τη Δανάη Παππά, τα δικαστήρια και την έξωση

Επιτέλους ξεκαθάρισε το τοπίο

Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν διάφορα ρεπορτάζ για τον χωρισμό του Λάμπρου Λάζαρη με την Δανάη Παππά, τα οποία αναφέρουν πως το πρώην ζευγάρι βρίσκεται στα δικαστήρια για οικονομικούς λόγους. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται πως κατά τη διάρκεια της σχέσης τους εκείνος είχε κάνει αγορές αυτοκινήτου και scooter τα οποία είχε μεταβιβάσει στο όνομά της και τώρα τα ζητάει πίσω, ενώ έγινε λόγος και για ένα δάνειο που είχε πάρει εκείνος, αλλά για να κάνει η ηθοποιός επισκευές στο δικό της σπίτι, το οποίο της ζητά να του αποπληρώσει πλέον.

Στη συνέχεια έγινε νύξη και για έξωση του σπιτιού της δεύτερης, αλλά πριν προλάβει να ξεφύγει η κατάσταση και τα σενάρια, ο πρώτος, το πρωί της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου, βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση στον αέρα του Super Κατερίνα και ξεκαθάρισε την κατάσταση - δείτε εδώ ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που χώρισαν.

Οι πρώτες δηλώσεις του Λάμπρου Λάζαρη για τον χωρισμό με τη Δανάη Παππά

«Ό,τι έχει γραφτεί και ειπωθεί, μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση. Δεν ισχύει τίποτα. Εγώ με τη Δανάη τα έχουμε βρει τα μεταξύ μας. Δεν υπάρχει καμία δικαστική οδός και χαζομάρες. Σαφέστατα όταν είσαι 5,5 χρόνια με έναν άνθρωπο και οργανώνεις τη ζωή σου, υπάρχουν οικονομικά αλισβερίσια, αλλά αυτά είναι μεταξύ μας.

Ούτε στα δικαστήρια πρόκειται να πάμε ούτε πουθενά. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Απλά επειδή και εγώ τρέχω πολύ και φαντάζομαι και η ίδια, ο δικηγόρος μου μιλάει για τα πάντα που έχουν να κάνουν με οικονομικά, γι' αυτό μίλησε. Δεν είναι θέμα δικαστηρίου δηλαδή. Δεν έχουμε σχέσεις. Γιατί να έχουμε; Αφού τα χωρίσαμε τα τσανάκια μας. Απλά το μόνο που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα δικαστηρίου και τα ποσά που γράφονται είναι ανακρίβειες», είπε χαρακτηριστικά - δείτε εδώ τι είχε αναφέρει προηγουμένως ο δικηγόρος του.

«Εγώ λίγο στεναχωριέμαι. Επειδή είναι και οι δυο εξαιρετικά πλάσματα, αυτοδημιούργητα. Τα παιδιά αυτά ξεκίνησαν με πάρα πολλή αγάπη μαζί, έχτισαν πράγματα μαζί, έκαναν περιουσία μαζί γιατί υπήρξαν πολλά χρόνια ζευγάρι και δε μου αρέσουν όλα αυτά που γίνονται τώρα και ακούγονται. Εύχομαι να είναι καλά και οι δυο. Είναι κρίμα. Ήμουν σίγουρη ότι αυτοί οι δυο άνθρωποι θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Και όταν άκουσα τώρα ότι αυτοί οι δυο άνθρωποι δεν έχουν καμία επαφή, αυτό λίγο με στεναχώρησε. Είναι δυο άνθρωποι να χωρίζουν και να είναι πολιτισμένο όλο αυτό μετά από καιρό», σχολίασε με την σειρά της η Κατερίνα Καινούργιου για το όλο ζήτημα.