Έξαλλος ο δικηγόρος του Αλέξανδρου Πατούλη: «Μου έδωσε την ρητή εντολή να διαψεύσω...» - Τι συμβαίνει με τη μητέρα του, Μαρίνα Σταυράκη

Η οικογένεια έχει χωριστεί στα δύο...

Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Μαρίνα Σταυράκη και ο Γιώργος Πατούλης έχουν χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια, ωστόσο μόλις έγινε γνωστό πως ο δεύτερος είναι σε σχέση, ετοιμάζει τον δεύτερο γάμο του και περιμένει και παιδί, η πρώτη στράφηκε εναντίον του, με τον Αλέξη Κούγια να αναλαμβάνει την υπόθεσή της, καθώς η ίδια του ζητά χρήματα.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, ο ίδιος εδώ και χρόνια δεν βοηθάει καθόλου οικονομικά και αυτό την ενοχλεί ιδιαίτερα, διότι έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον Αλέξανδρο, ο οποίος σπουδάζει και σίγουρα χρειάζεται την στήριξη και των δύο γονιών του.

Εκείνος αναφέρει πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο - δείτε εδώ τι δηλώνει ο δικηγόρος της και τι εξομολογήθηκε ο Γιώργος Πατούλης στον Γιώργο Λιάγκα - και φαίνεται πως στο πλευρό του έχει και το παιδί τους. Ο δικηγόρος του 19χρονου, Στάθης Κουκούτσης βγήκε σε έξαλλη κατάσταση στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1 το πρωί της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος του Αλέξανδρου Πατούλη

«Έχω ρητή εντολή του Αλέξανδρου Πατούλη, είμαι πληρεξούσιός του, για να διαψεύσω κατηγορηματικά. Το αληθέστατο είναι ότι αμφότεροι οι γονείς του μεριμνούν, χωρίς καμία διακοπή, για τη ζωή του παιδιού τους. Διαψεύδω ότι η κυρά Σταυράκη δεν δέχεται οικονομική στήριξη. Όποιος λέει το αντίθετο να έρθει σε μένα. Με βλέπετε εμένα να βγαίνω στα κανάλια; Είναι 19 και πλέον ετών και ορίζει όποιον δικηγόρο για τα δικαιώματά του, επομένως η κυρία Σταυράκη δεν βλάπτεται πουθενά για να βγαίνει ο δικηγόρος της στα κανάλια και να το λέει. Δεν με ενδιαφέρουν οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια. Ο Αλέξανδρος Πατούλης μου έδωσε την ρητή εντολή να διαψεύσω όσα υποστηρίζει», είπε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων - δείτε εδώ εντωμεταξύ ποιο είναι το φύλο του μωρού που περιμένει ο πολιτικός και το όνομα που θα του δώσουν με την καλή του.