Γιώργος Λιάγκας: «Το πρότεινε ο σταθμός και συμφώνησα» - Αυτή είναι η νέα εκπομπή που θα παρουσιάζει στον ΑΝΤ1

Θα συμμετέχουν όλοι οι τηλεθεατές

Πολλά είχαν ακουστεί για το τηλεοπτικό μέλλον του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα σχετικά με την δεύτερη εκπομπή που θα παρουσιάζει. Μπορεί στην αρχή να είχε ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να βρίσκεται σε δεύτερο πρόγραμμα, αλλά τελικά τα πράγματα και οι αποφάσεις... αλλάζουν.

Μάλιστα, σε ανάρτηση του από τις καλοκαιρινές τους διακοπές πάνω στο σκάφος του, είχε πετάξει "σπόντα" για το βραδινό που θα κάνει - δείτε εδώ την ανάρτηση που είχε κάνει.

Σήμερα Τετάρτη 18/9 λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε στο πλατό του Πρωινού πως από Νοέμβριο με το καλό θα κάνει πρεμιέρα με την νέα του εκπομπή μέσα από τη συχνότητα του Αμαρουσίου. Αποκάλυψε επίσης και διάφορες λεπτομέρειες σχετικά με το τι θεματολογία θα έχει.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για την εκπομπή του

«Θα είναι ένα ζωντανό πρόγραμμα. Παρόλο που έλεγα ότι δεν θα κάνω εκπομπή. Το πρότεινε ο σταθμός και συμφώνησα. Δεν ξέρω αν θα πάει καλά ή όχι. Είναι ένα πρόγραμμα που εγώ θα το έβλεπα. Είναι μια εκπομπή που θα την κάνει όλη η Ελλάδα μαζί. Θα κατεβάζει ο κόσμος ένα application, θα θέτουμε 12 ερωτήματα και ο κόσμος θα ψηφίζει. Τα ερωτήματα θα έχουν να κάνει με την επικαιρότητα πχ "Ποιος αν έφευγε από το πάνελ του Λιάγκα δεν θα σας λείψει καθόλου". Και όποιοι είναι στο πάνελ θα πρέπει να βρουν τι ψήφισε ο κόσμος. Είναι ζωντανό και θα κρατάει 1-2 ώρες. Ελπίζω να ξεκινήσει Νοέμβριο», ανακοίνωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.