Μάρκος Σεφερλής: Δυο γάμοι και ένα διαζύγιο - Οι γυναίκες που "σημάδεψαν" τη ζωή του

Και οι δυο ξανθιές

NDPPHOTOS

Ο Μάρκος Σεφερλής είναι από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς κωμικούς στην ελληνική τηλεόραση και το θέατρο. Μπορεί πολλές φορές να έχει προκαλέσει αρνητικές αντιδράσεις με τα σκετς του στις επιθεωρήσεις στο Δελφινάρειο, ωστόσο κάθε χρονιά οι παραστάσεις του γεμίζουν από κόσμο που θέλουν να τον παρακολουθήσουν.

Ακόμα και τώρα που έχει δημιουργηθεί ντόρος με το σκετς του για το non binary Nemo (νικητή της Eurovision) μπορεί να υπάρχουν πολλοί που έχουν ξεσπάσει εναντίον του, ωστόσο, υπάρχουν και οι φανατικοί θεατές του που υποστηρίζουν πως δεν προσβάλει κανέναν απλά κάνει σάτιρα.

Στο πλευρό του λοιπόν σε όλο αυτό το χαμό που γίνεται βρίσκεται συνεχώς η σύζυγός του, Έλενα Τσαβαλιά. Πρόκειται για την δεύτερη γυναίκα του, με την οποία είναι μαζί πολλά χρόνια και έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Χάρη.

Οι δυο γυναίκες που παντρεύτηκε ο Μάρκος Σεφερλής

Ο Μάρκος Σεφερλής από το 1996 μέχρι και το 2003 υπήρξε παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό, Έλσα Μιχαλακοπούλου. Ο χωρισμός και το διαζύγιο τους όμως έγινε σε άσχημο κλίμα.

Την περίοδο του χωρισμού τους είχαν βγει φήμες περί εξωσυζυγικής σχέσης με τον Μάρκο Σεφερλή όταν παρουσίαζε την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Mega "MEGA Με Μία" να αποκαλύπτει πως για 3 μήνες έπαιζε στην ίδια θεατρική παράσταση μαζί με την πρώην σύζυγό του και τον εραστή της, γιατί δεν ήθελε να τινάξει την παράσταση στον αέρα.

Μάλιστα, το 2001 είχαν αγοράσει από κοινού μια βίλα στην περιοχή της Βούλας η οποία όμως βγήκε σε πλειστηριασμό. Το εικοσαετές δάνειο που είχε πάρει το ζευγάρι για την αγορά του σπιτιού με δόση 5.500 ευρώ το μήνα σταμάτησε να αποπληρώνεται. Το σπίτι είχε εκτιμηθεί από τον αρμόδιο δικαστικό επιμελητή στο ποσό του 1.200.000 ευρώ, ενώ ως πρώτη τιμή αγοράς του για τον πλειστηριασμό είχε οριστεί το ποσό των 800.000 ευρώ.

Η γυναίκα σταθμός στη ζωή του είναι η σύζυγός του Έλενα Τσαβαλιά με την οποία παντρεύτηκαν το 2009 έπειτα από έξι χρόνια σχέσης. Γνωρίστηκαν σε μια παράσταση όταν και οι δυο ήταν παντρεμένοι, ωστόσο κοντά ήρθαν όταν και οι δυο χώρισαν.

«Μόλις χωρίσαμε και οι δύο οριστικά, ήρθαμε ακόμη πιο κοντά. Είχε αναπτυχθεί μια πολύ ωραία σχέση. Ήμουν πολύ ντροπαλός και είμαι ακόμα», έχει πει ο Μάρκος Σεφερλής