Μάρκος Σεφερλής: Όλη η αλήθεια για την παρέμβαση του ΣΚΑΙ μετά τις αναρτήσεις για τους παρουσιαστές

Τι συνέβη στα γυρίσματα

Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Από τη στιγμή που ανέβηκε η νέα παράσταση του Μάρκου Σεφερλή στο Δελφινάριο, έγινε μεγάλος χαμός στα social media για ένα συγκεκριμένο νούμερο όπου ο ίδιος σατιρίζει το Nemo, το non binary νικητή της Eurovision 2024. Ξεσηκώθηκαν άτομα της LGBTQ+ κοινότητας, αλλά και πολλοί οι οποίοι θεώρησαν πως προσβάλλει ανθρώπους και προσωπικότητες με αυτό τον τρόπο, ανάμεσά τους και διάφοροι Έλληνες celebrities.

Όταν ξεκίνησαν και οι εκπομπές, μάλιστα, το θέμα πήρε άλλη διάσταση. Όταν οι παρουσιαστές, δηλαδή, ξεκίνησαν να εκφράζουν την άποψή τους και να στέκονται απέναντι από τον ηθοποιό, ο ίδιος άρχισε να τους απειλεί μέσα από τα social media του, κάνοντας λόγο για ξεμπρόστιασμα, υποστηρίζοντας παράλληλα πως έχει στην κατοχή τους μηνύματα που θα τους φέρουν σε δύσκολη θέση αν βγουν στη φόρα.

Τι συμβαίνει με τον ΣΚΑΙ και τον Μάρκο Σεφερλή μετά τις απειλές και τις επιθέσεις

Χθες (17/9) έκανε και προσωπική επίθεση στον Γιώργο Λιάγκα - δείτε το βίντεο, με το "beef" τους να συνεχίζεται και σήμερα, αφού ο παρουσιαστής βγήκε να του απαντήσει - δείτε εδώ τι είπε για τις απειλές του. Ο ηθοποιός, όμως, όσο συμβαίνει αυτό, συνεργάζεται με το ΣΚΑΙ, παρουσιάζοντας την εκπομπή "Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου" για δεύτερη χρονιά, και οι επιθέσεις αυτές σίγουρα έχουν φτάσει στα αυτιά των αρμόδιων.

Ρεπορτάζ της εκπομπής του Πρωινού, μάλιστα, ανέφερε πως την Τρίτη 17/9 την ώρα που εκείνος έκανε γυρίσματα τον πλησίασαν για να του πουν πως όλη αυτή η κατάσταση δεν του κάνει καλό και του ζήτησαν να χαμηλώσει τους τόνους. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly.gr, αυτό δεν είναι αλήθεια. Δεν έγινε καμία αναφορά στο συγκεκριμένο ζήτημα και ο Μάρκος Σεφερλής επιλέγει μόνος του πώς θα κινηθεί, χωρίς να δέχεται οδηγίες.