Δημήτρης Κόκοτας: «Το παιδί μας...» - Η αποκάλυψη της συζύγου του για την κόρη τους και τις τελευταίες εξελίξεις στην υγεία του

Όλη η αλήθεια

Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Δημήτρης Κόκοτας πριν από μερικούς μήνες υπέστη έμφραγμα στα παρασκήνια του Just The 2 of Us όπου συμμετείχε ως διαγωνιζόμενος και έκτοτε νοσηλεύεται. Από τη ΜΕΘ μεταφέρθηκε σε ΜΑΦ, με τους γιατρούς να τον παρακολουθούν καθημερινά για να ελέγχουν την πρόοδό του, με την Ματίνα Παγώνη να έχει εξηγήσει πολλές φορές πως χρειάζεται πολύ χρόνο για να επανέλθει πλήρως.

Η σύζυγός του, Κατερίνα, με την οποία γνωρίστηκαν σε νυχτερινό κέντρο και λίγα χρόνια αργότερα, το 2011 απέκτησαν την κόρη τους, Ριάνα, βρίσκεται στο πλευρό του όλο αυτό το διάστημα και προσπαθεί να παραμείνει δυνατή, ώστε να του δίνει θετική του ενέργεια, αλλά και να μην στενοχωρεί το παιδί τους.

Η αποκάλυψη της συζύγου του Δημήτρη Κόκοτα για την κατάσταση της υγείας του

Η ίδια, το πρωί της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου, μίλησε στην εκπομπή του MEGA, Buongiorno, αποκαλύπτοντας τις τελευταίες εξελίξεις για την υγεία του. Ανέφερε, χαρακτηριστικά, πως υπάρχει σημαντική βελτίωση, ενώ μίλησε και για το πώς περνούν τις μέρες με την κόρη της χωρίς εκείνον.

«Ο Δημήτρης έχει βελτίωση, μικρή μεν δεδομένης της κατάστασης, αλλά σημαντική δε. Ο οργανισμός του ανταποκρίνεται στη φωνή και το άγγιγμα. Γνώριζα εξ' αρχής ότι θα χρειαστεί πολύς χρόνος, αλλά με τη σιγουριά ότι όλα θα πάνε καλά. Είναι ένας υγιής οργανισμός, οπότε πιστεύω ότι αυτό θα τον βοηθήσει να επανέλθει. Το παιδί μας κι εγώ τον περιμένουμε με ανυπομονησία. Να έχουμε πάντα θετική σκέψη γιατί είναι το μόνο που μας κρατάει δυνατούς στις δυσκολίες. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να έχει υγεία και ευτυχία», δήλωσε.

Δείτε επίσης τη συνέντευξη της Τραϊάνα Ανανία που έφερε αντιδράσεις: Συγκλονίζει για τον Δημήτρη Κόκοτα - «Το είδα να γίνεται! Άρχισα να του κάνω θεραπεία και...»

Μιλάμε για έναν πολύ μεγάλο έρωτα μεταξύ τους. Ο ίδιος στο παρελθόν είχε πει για την γνωριμία και την σχέση τους: «Της έδωσα το αυτόγραφο και της ζήτησα το τηλέφωνό της, γιατί μου άρεσε πολύ και ήθελα να την ξαναδώ. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας με την πρώτη ματιά, και είναι ακόμα».

«Η γυναίκα μου και η κόρη μου είναι οι μεγάλες αδυναμίες της ζωής μου», έχει πει, επίσης, σβήνοντας άπαξ δια παντός τις μαζικές υστερίες των κοριτσιών μιας άλλης εποχής όταν εκείνος ανέβαινε πάνω στην πίστα και εκείνες παραληρούσαν από κάτω.