Αποκαλύψεις για τα περιουσιακά Λάζαρη - Παππά μετά τον χωρισμό: «Έχει μεταβιβαστεί στο όνομά του το 1/3! Η εντολή που έχω...»

«Είναι μονόδρομος να οδηγηθούμε στα δικαστήρια»

Ο δικηγόρος του Λάμπρου Λάζαρη μίλησε στην εκπομπή Buongiorno σήμερα Τετάρτη 18/9 για τον χωρισμό του από την Δανάη Παππά και τον "πόλεμο" που έχει ξεσπάσει ανάμεσά τους για το μοίρασαν των περιουσιακών στοιχείων. Συγκεκριμένα, για το σπίτι που είχε μεταβιβαστεί στο όνομά του και το ποσό των 140.000 ευρώ.

Τι συμβαίνει ανάμεσα σε Λάμπρος Λάζαρη και Δανάη Παπά

Η ανακαίνιση σπιτιού της ηθοποιού φαίνεται πως θα οδηγήσει στα δικαστήρια το πρώην ζευγάρι, με τον Λάμπρο Λάζαρη να ζητά πίσω τα χρήματα που έδωσε στην άλλοτε αγαπημένη του.

«Είναι σύνηθες ένα ζευγάρι να χωρίζει αλλά όταν υπάρχουν διαδικασίες νομικές που αφορούν τους ίδιους, δηλαδή οικονομικές εκκρεμότητες, ακίνητα που πρέπει να μεταβιβαστούν και επιχειρηματικές δραστηριότητες, εφόσον δεν λύνονται συναινετικά οδηγούν προφανώς στα δικαστήρια. Η εντολή που πράγματι έχω λάβει από τον κ. Λάζαρη είναι ότι σε περίπτωση που δεν τηρηθούν ορισμένες προϋποθέσεις που έχουν τεθεί από μέρος του είναι μονόδρομος να οδηγηθούν στα δικαστήρια», ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος του επιχειρηματία.

«Υπήρχαν κοινές επιχειρηματικές δραστηριότητες και φυσικά εντάξει ήταν πολύ δεμένο το ζευγάρι για αυτό και υπήρχε εμπιστοσύνη. Εφόσον αυτή η εμπιστοσύνη αναιρείται και χώρισαν οι δρόμοι τους, υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες που αν δεν διευθετηθούν προφανώς η εντολή είναι να οδηγηθεί σε ποινικό δικαστήριο και παράλληλα αστικού», συμπλήρωσε,

Σε άλλο σημείο αποκάλυψε πως: «Είναι μονόδρομος να οδηγηθούμε στα δικαστήρια με ό,τι αυτό συνεπάγεται αν δεν διευθετηθούν τα οικονομικά»

«Φυσικά υπάρχει και το σενάριο της έξωσης, αφού το ακίνητο ανήκει στον εντολέα μου. Έχει μεταβιβαστεί στο όνομά του το 1/3. Ήταν σπίτι συγγενικού προσώπου της κα. Παππά. Από τη δική μας μεριά τηρούνται τα πάντα, αλλά θα πρέπει να υπάρχει ανταπόκριση και από την άλλη μεριά. Από τη στιγμή που του ανήκει σε ένα μέρος έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει. Τι ισόγειο είναι στο όνομα του εντολέως μου» , ξεκαθάρισε για το σπίτι της Δανάης Παππάς.

«Είναι ένα μεγάλο ποσό το οποίο είχε λάβει ο εντολέας μου στα πλαίσια ανακαίνισης όλου του οικήματος και άλλο αντίστοιχο ποσό 70.000 ευρώ όπου κατέλαβε ο ίδιος για την ανακαίνιση. Τα χρήματα που χρησιμοποίησε για την ανακαίνιση δεν θα χρησιμοποιηθεί για στέγη του ζευγαριού. Άρα το κάρπωμα μένει σε αυτούς», ολοκλήρωσε.