Γιώργος Λιάγκας: «Να απαντήσω όμως σε τι; Στη βλακεία; Εκτός κι αν του έχω στείλει...» - Το ξέσπασμα μετά απειλητικό μήνυμα του Μάρκου Σεφερλή

Ποιος ξεμπροστιάζει ποιον τελικά;

Ο Μάρκος Σεφερλής έχει ανοίξει πολλά μέτωπα τα τελευταία 24ωρα, μετά τα σχόλια που δέχθηκε για το νούμερο στην παράστασή του όπου σατιρίζει το Nemo. Επειδή διάφοροι παρουσιαστές το σχολίασαν αρνητικά, ο ηθοποιός ενοχλήθηκε πολύ και ξεκίνησε να επιτίθεται, απειλώντας τους πως έχει διάφορα μηνύματα στο κινητό του που έχει ανταλλάξει μαζί τους, κατά τα οποία φαίνεται πως τον παρακαλάνε να βγει στην εκπομπή τους και επειδή δεν το έκανε τον κράζουν.

Χθες (18/9) μάλιστα, έκανε προσωπική επίθεση στον Γιώργο Λιάγκα μετά τα όσα είπε εκείνος, αναρτώντας ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, λέγοντας πως είναι λογικό να φοβάται, καθώς οι δυο τους έχουν ανταλλάξει διάφορα μηνύματα που δεν θα ήθελε να βγουν στη φόρα (δείτε εδώ τα σχόλιά του και την ανάρτηση που ακολούθησε).

Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στις απειλές του Μάρκου Σεφερλή

Ο παρουσιαστής, ωστόσο, δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και το πρωί της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου έδωσε την δική του απάντηση μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1.

«Θα απαντήσω γιατί δεν έχω κρυφτεί ποτέ! Να απαντήσω όμως σε τι; Στην αρλούμπα; Στη βλακεία; Χθες, πραγματικά, ο Μάρκος Σεφερλής ανέβασε ένα ακατάληπτο μήνυμα, ότι έχει μηνύματα από το παρελθόν, τα οποία… Εκτός κι αν του έχω στείλει κανένα ερωτικό μήνυμα και δεν το θυμάμαι. Διότι το να έχεις στείλει μήνυμα σε έναν άνθρωπο που να τον καλείς σε μια εκπομπή, κι αν έχει γίνει δεν το θυμάμαι, πραγματικά. Διότι εγώ, σε αντίθεση με τον Μάρκο Σεφερλή, δεν κρατάω μηνύματα.

Θεωρώ ότι για να κρατάς μηνύματα πρέπει να έχεις και μια διαστροφή. Εγώ τα σβήνω όλα τα μηνύματα, εκτός από τον μεγάλο μου γιο, που έχει κινητό, που λέει κάποια ωραία λόγια, του λέω κι εγώ και τα κρατάω για να τα βλέπω. Και μένουν άσβηστα τα μηνύματα όταν χρωστάω κάπου κάτι, όταν έχω μία δουλειά ή ένα ραντεβού, για να τα θυμηθώ, γιατί μεγάλωσα πια. Το να κρατάω μηνύματα χρόνων πίσω, το θεωρώ και χαζό.

Τι να σας πω... Αν τα έχει κρατήσει, με γειά του με χαρά του. Είναι παράνομο να λέει ότι θα τα βγάλει. Δεν θυμάμαι, αλλά πολύ πιθανό να του έχω στείλει μηνύματα για να τον καλέσω στην εκπομπή, όπως κάνω με όλους. Φέτος δεν του έστειλε σε καμία περίπτωση, πέρυσι και πρόπερσι δεν του έστειλα. Όταν ήταν στον ΑΝΤ1, προφανώς και θα του είχα στείλει μήνυμα, όπως και σε άλλους. Δεν καταλαβαίνω που είναι το ξεμπρόστιασμα. Δεν πειράζει. Θα τα πούμε όλα στον Μάρκο Σεφερλή.

Έχουμε και μία μεγάλη αποκλειστικότητα σήμερα. Ο Μάρκος σατίρισε τον Νέμο. Από εκεί ξεκίνησε όλη η ιστορία κι έτσι ξεσηκώθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και απάντησε στον Μάρκο Σεφερλή και ξεκίνησε όλο το τουρλουμπούκι. Στην εκπομπή εδώ μίλησε ο πατέρας του Νέμο και απαντάει στον Μάρκο Σεφερλή... Θα τα δούμε σε λίγο», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Φαίη Σκορδά: «Θέλω να πω πρώτη την αλήθεια! Τον κάλεσα...» - Η απάντηση στο ξεμπρόστιασμα του Μάρκου Σεφερλή