Σοκαριστικό τροχαίο για την Κατερίνα Παπακωστοπούλου - Τι συνέβη λίγο πριν φτάσει στο Super Κατερίνα

Η φωτογραφία από το αυτοκίνητό της

Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ένα σοκαριστικό τροχαίο έζησε σήμερα το πρωί (18/9) η Κατερίνα Παπακωστοπούλου, για το οποίο μίλησε στον αέρα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα. Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μία διαφορετική έναρξη αυτή τη φορά, καθώς η συνάδελφός της σώθηκε από θαύμα εξομολογήθηκε και δεν θα μπορούσε να μην αναφέρει τι συνέβη.

«Είχε Άγιο! Θα πάθετε σοκ με τις φωτογραφίες που θα δείτε. Είσαι καλά και αυτό είναι το πιο σημαντικό», είπε αρχικά η παρουσιάστρια και στην οθόνη φάνηκαν οι εικόνες με το αμάξι της δημοσιογράφου μέσα στα χορτάρια και τους πυροσβέστες να το ελέγχουν.

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Παπακωστοπούλου για το τροχαίο της

«Συγγνώμη που σας αναστατώνω και αναστατώνω και τους τηλεθεατές. Παιδιά, δεν μπορώ... Είμαι οδηγός 30 χρόνια. Δεν μπορώ να διανοηθώ πώς το έπαθα, γιατί είμαι καλή οδηγός και πρόσεχα και αυτό που με έσωσε ήταν η ζώνη και το ότι άνοιξαν οι αερόσακοι. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους άντρες της πυροσβεστικής από το Κορωπί που με βοήθησαν και με καθησύχασαν.

Έχασα κάπως τον έλεγχο... Δεν ξέρω αν έφταιγε και το οδόστρωμα που έχει πολύ υγρασία τώρα το ξημέρωμα ή αν εγώ, που δεν ήμουν αφηρημένη σε καμία περίπτωση και δεν έτρεχα γιατί ήμουν σε επαρχιακό δρόμο... Το έζησα σαν ταινία. Έπαιρνα τη μία ελιά μετά την άλλη. Άνοιξαν οι αερόσακοι, βούιζαν τα αυτιά μου. Ευτυχώς δεν πονούσα κάπου, έχω μόνο τον μυϊκό πόνο στον αυχένα και την πλάτη. Σίγουρα μετά το πέρας της εκπομπής θα πάω για εξετάσεις. Θα έπρεπε να πάω αμέσως, αλλά έχω μιλήσει και με τον γιατρό μου...», εξομολογήθηκε στη συνέχεια εκείνη, δηλώνοντας ευγνώμων που όλα είναι καλά.

Δείτε επίσης την εξομολόγησή της: «Η κόρη μου έμεινε 10 ημέρες στην εντατική»