Δημήτρης Ουγγαρέζος: Χείμαρρος κατά του Γιώργου Λιάγκα - «Δεν θέλω να συναναστρέφονται μαζί του! Προσωπικά δεν...»

Οι σχέσεις τους σήμερα

NDPPHOTO

Μπορεί Γιώργος Λιάγκας και Δημήτρης Ουγγαρέζος να ήταν στενοί φίλοι κάποτε και ο ένας να έμπαινε σχεδόν καθημερινά στο σπίτι του άλλου, ωστόσο, τα τελευταία χρόνια οι σχέσεις τους έχουν ψυχρανθεί και δεν έχουν καμία επικοινωνία μεταξύ τους. Παρόλα αυτά, με την Φαίη Σκορδά συνεχίζουν να έχουν πολύ καλές σχέσεις και μάλιστα, φέτος συμμετέχει στην εκπομπή της (δείτε το λόγο που πήρε την απόφαση να είναι στο πάνελ της).

Η κόντρα ανάμεσα τους ξεκίνησε από ένα κείμενο άποψης που έγραψε ο Δημήτρης για το περιστατικό που είχε γίνει στο Πρωινό του ΑΝΤ1 όταν είχαν βγάλει στην εκπομπή την "γιαγιά" του Στέφανου Κασσελάκη η οποία αποδείχθηκε πως δεν ήταν γιαγιά του. Μετά από αυτό το περιστατικό ο ένας πετούσε "καρφιά" στον άλλον χωρίς ωστόσο να λένε ονόματα και καταστάσεις

«Ο Γιώργος Λιάγκας μπορεί να δυσαρεστείται από τη στάση του Δημήτρη, γιατί και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν κολλητός με τον Γιώργο Λιάγκα. Έχουν κάνει μαζί διακοπές, του κρατούσε τα παιδιά, είχαν κάνει πράγματα και δεν περιμένεις από έναν άνθρωπο τέτοιο να καταφέρεται εναντίον σου. Αλλά είπε και λίγο χοντράδες ο Γιώργος γιατί είπε "εγώ τον ανέδειξα τον Δημήτρη", "αν δεν υπήρχα εγώ, ο Δημήτρης τι θα έκανε;" επί της ουσίας και τα λοιπά. Είναι λίγο δούναι και λαβείν οι σχέσεις, παιδιά», είχε αποκαλύψει ο Κώστας Τσουρός για τις σχέσεις τους - δείτε τα σχόλια.

Σήμερα λοιπόν Λιάγκας - Ουγγαρέζος δεν έχουν καμία σχέση και επικοινωνία και όπως φαίνεται δεν θα συνεχίσουν να έχουν μετά τα όσα σημειώθηκαν ανάμεσα τους.

Η δήλωση του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τον Γιώργο Λιάγκα

Μάλιστα, σε συνέντευξη του στο OK, ο συνεργάτης της Φαίης Σκορδά αποκάλυψε πως: «Δεν έχω εμμονές. Βάζω τον εαυτό μου να παραδεχτεί κάτι καλό που έχει κάνει κάποιος που σιχαίνομαι για να δω πόσο θα με τσούξει... Δεν θέλω να συναναστρέφομαι τον Λιάγκα. Προσωπικά δεν έχουμε σχέση και αυτό είναι συνειδητή μου απόφαση, αλλά επαγγελματικά δεν μπορούμε να αγνοήσουμε ότι πέρσι ήταν πρώτος στη ζώνη του».