Σίσσυ Χρηστίδου: Όλη η αλήθεια για τη σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη μετά τη δικαστική τους διαμάχη

«Δυστυχώς εκτέθηκαν πολλά προσωπικά τους δεδομένα και ακούστηκαν ψέματα που...»

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε για την έκθεση που πήρε η προσωπική της ζωή αλλά και για τη σχέση της σήμερα με τον Θοδωρή Μαρναντίνη μετά το ντόρο που έγινε με το διαζύγιό τους, σε συνέντευξη της στο περιοδικό ΟΚ με τον δημοσιογράφο Αστέρη Κασιμάτη.

Η παρουσιάστρια οδηγήθηκε στα δικαστήρια με τον πρώην σύζυγό της, καθώς δεν της έδινε την συμφωνημένη διατροφή για τα δυο ανήλικα παιδιά τους. Μέσα στη δίκη ακούστηκαν πολλά (δείτε εδώ το διάλογο τους μέσα στην αίθουσα), με την ίδια ωστόσο να αναφέρει πως πολλά από αυτά ήταν ψέματα.

Μετά τον χαμό που σημειώθηκε με τις αποκαλύψεις, ο Θοδωρής Μαραντίνης έβγαινε σε εκπομπές μιλώντας για την όλη κατάσταση, έχοντας μάλιστα αναφέρει πως σε μια δίκη αναγκάστηκαν να καταθέσουν μέχρι και τα παιδιά τους - δείτε την συνέντευξή του. Οι εκκρεμότητες ωστόσο για το διαζύγιο τους είναι πολλές, και οι σχέσεις τους δεν είναι αυτές που ήταν πριν κάποια χρόνια.

Ποιες είναι σήμερα οι σχέσεις του Θοδωρή Μαραντίνη και της Σίσσυς Χρηστίδου;

«Δυστυχώς εκτέθηκαν πολλά προσωπικά τους δεδομένα και ακούστηκαν ψέματα που αφορούσαν εκείνα (τα παιδιά) αλλά ποτέ δε θα απαντούσα σε αυτά με μια συνέντευξη, ούτε θα έπραττα κάτι δημόσια. Έχω απευθυνθεί στην ελληνική δικαιοσύνη σε ό,τι αφορά την προστασία τους όσες φορές χρειάστηκε και θα το ξανακάνω όσες φορές κι αν χρειαστεί», ανέφερε στην συνέντευξή της η Σίσσυ Χρηστίδου.

Σε ερώτηση αν αισθάνθηκε άβολα με την υπερπροβολή εκείνη την περίοδο απάντησε: «Φυσικά. Νομίζω ότι μέσα από τη στάση μου έχω αποδείξει ότι θέλω να προστατευτεί όλο αυτό, κυρίως γιατί υπάρχουν δυο παιδιά και τα ζητήματα αυτά αφορούν εκείνα. Οπότε αυτή ήταν πάντα η δική μου πρόθεση και αυτό θα συνεχίσω να κάνω εγώ από τη δική μου πλευρά, στο πλαίσιο που μπορώ να το ελέγξω».

Σχετικά με την σχέση της σήμερα με τον Θοδωρή Μαραντίνη απάντησε: «Θα μου επιτρέψεις να μην απαντήσω συγκεκριμένα. Ο δρόμος αυτός δεν είναι εύκολος αλλά προσπαθώ πάντα να είμαι ψύχραιμη απέναντι σε αυτό για να προστατεύσω τα παιδιά μου».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 16 Αυγούστου του 2009 έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης και έχει αποκτήσει γιους: τον Φίλιππο-Ραφαήλ και τον Μιχαήλ-Άγγελο. Στις 23 Απριλίου 2019, ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους και κανείς δεν περίμενε πως από ένα ερωτευμένο και ιδανικό ζευγάρι, θα βρισκόντουσαν στα μαχαίρια...