Αιμίλιος Χειλάκης: «Δεν έκανα παιδιά, αλλά έχω το δικαίωμά μου να ζω σαν παιδί»

«Είναι μια ευλογία αν συμβεί και μια διπλή ευλογία αν δεν συμβεί»

GLOMEX

Καλεσμένος στην εκπομπή Studio 4 βρέθηκε ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο οποίος έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, αποκαλύπτοντας εξελίξεις και άγνωστες πτυχές τόσο της προσωπικής, όσο και της επαγγελματικής του ζωής. Μεταξύ άλλων, ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε για την κοινωνική πίεση που δέχονται τα ζευγάρια που δεν έχουν τα παιδιά, η οποία μάλιστα φτάνει κάποιες φορές και τα όρια του bullying.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, έχει ακούσει ουκ ολίγες φορές άτομα να εκφέρουν την άποψη ότι δεν έχει οικογένεια επειδή δεν έχει κάνει παιδιά: «Μπορώ να πω: Την άποψή σου την ακούω, αλλά δεν την δέχομαι. Δεν δέχομαι την γνώμη ενός ανθρώπου που δεν δέχεται ότι εγώ με την Αθηνά και το σκυλάκι μας είμαστε οικογένεια;»

Ο ηθοποιός, επίσης πρόσθεσε σχετικά με το bullying που εκείνος και η σύζυγός του, Αθηνά Μαξίμου, έχουν υποστεί πάνω σε αυτό το θέμα:

«Δεν είναι μόνο τα ομόφυλα ζευγαρια που έχουν υποστεί bullying που είναι άτεκνα. Είναι και τα ζευγάρια τα ετερόφυλα, εμείς που είμαστε άτεκνοι, για τον οποιονδήποτε λόγο. Έχουμε υποστεί αυτό το: 'Εσύ δε μπορείς να μιλάς, αφού δεν έχεις παιδιά'. Το χειρότερο το έχουμε υποστεί σε συνεντεύξεις που ρωτούν πάντα: 'παιδάκι πότε θα κάνετε;' [...]

[σ.σ.:Το παιδί] είναι μια ευλογία αν συμβεί και είναι μια διπλή ευλογία αν δεν συμβεί. Θα σου πω κάτι: Εγώ δεν έκανα παιδιά, αλλά έχω το δικαίωμά μου να ζω σαν παιδί. Και μάλιστα θα ζήσω με την σύζυγό μου, σαν τα παιδιά που δεν κάναμε. Θα έχουμε αυτή την παιδικότητα, ο ένας με τον άλλον. Και θα μαλώσουμε και θα κρατήσουμε μούτρα ο ένας στον άλλον... αυτό είναι τεράστια ευλογία».

Δείτε επίσης: Εγκατέλειψαν την Αθήνα για να ζήσουν σε ειδυλλιακό σπίτι στα Κύθηρα - Η θέα από την ταράτσα της Αθηνάς Μαξίμου και του Αιμίλιου Χειλάκη

Τι είπε ο Αιμίλιος Χειλάκης