Ελεονώρα Μελέτη – Η αποκάλυψη για τις απολαβές της στην τηλεόραση: Ήταν καλύτερες από την Ευρωβουλή

«Κάνω πράγματα που με γεμίζουν στην καρδιά και όχι στην τσέπη»

Reunion για την Ελεονώρα Μελέτη και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη από διαφορετικό πόστο έκαστος. Ο δημοσιογράφος της Super Κατερίνα ταξίδεψε στις Βρυξέλλες για να μιλήσει με την πρώην κεντρική παρουσιάστρια του Mega Καλημέρα, σχετικά με το κόψιμο της εκπομπής τους, αλλά και για την εκλογή της ως Ευρωβουλευτής.

«Είδες πώς τα φέρνει η ζωή; Αν με ρωτούσες πέρσι, ούτε που θα φανταζόμουν όλο αυτό που συμβαίνει τώρα, ούτε σε όνειρο θα το είχα δει», σημείωσε η Ελεονώρα Μελέτη, ενώ τόνισε στη συνέχεια πως αντέδρασε κόσμια μετά το κόψιμο της εκπομπής, παρότι ο παρουσιαστής είναι εκείνος που χρεώνεται την αποτυχία.

«Δεν είχα το δεδομένο της Ευρωβουλής όταν έγινε αυτό. Είπα πως ήταν πολύ κρίμα και άδικο, παρόλα αυτά είχα ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με το κανάλι για την ερχόμενη σεζόν, ξέραμε ότι θα συνεχίσουμε στο Mega, είχαμε εξασφαλίσει τα «Μεσάνυχτα» και μια καθημερινή εκπομπή. Παρασκευή κοπήκαμε, Τρίτη ήρθε η προσέγγιση για την Ευρωβουλή και μια μέρα μετά η πρόταση», σημείωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η απάντηση της Ελεονώρας Μελέτη για τα λεφτά στην Ευρωβουλή

Όσον αφορά εκείνους που είπαν ότι έκανε αυτή την κίνηση για τα λεφτά, ήταν ξεκάθαρη. «Με ένα απλό κλικ μπορεί να δει κανείς τις απολαβές που είχα τα τελευταία 3 χρόνια και τις απολαβές που έχω τώρα. Θα χαρώ πολύ να το κάνει κάποιος, γιατί θα φανεί ότι για ακόμη μία φορά είπα αλήθεια. Δεν έφυγα από την τηλεόραση για τα χρήματα, πολύ περισσότερα χρήματα έβγαζα εκεί, παρά ως Ευρωβουλευτής. Είναι πιο εσωτερικό το κίνητρο, μ' αρέσει να κάνω πράγματα που με γεμίζουν στην καρδιά και όχι στην τσέπη απαραίτητα», κατέληξε η Ελεονώρα Μελέτη.

Θυμίζουμε πως η παρουσιάστρια αμειβόταν με πάνω από 300.000 ευρώ ετησίως, πριν την εκλογή της. Συγκεκριμένα η Ελεονώρα Μελέτη λάμβανε από το Mega 16.000 ευρώ τον μήνα, 38.500 ευρώ έσοδα από συγγραφή βιβλίου, ενώ από την προώθηση προϊόντων στα social media είχε λαμβάνειν 130.000 ευρώ. Δείτε εδώ τις αμοιβές όλων των Ευρωβουλευτών.