Χρύσα Φώσκολου – Σχολιάζει για πρώτη φορά την αποχώρηση της Ευλαμπίας Ρέβη, τέσσερις μέρες πριν την πρεμιέρα

«Ο καθένας κάνει τις επιλογές του...»

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Η Χρύσα Φώσκολου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno το πρωί της Τρίτης 17/9. Η δημοσιογράφος και συμπαρουσιάστρια της εκπομπής «Τώρα μαζί», σχολίασε το ξεκίνημα στο πλευρό του Σπύρου Χαριτάτου, καθώς και την αποχώρηση της Ευλαμπίας Ρέβη από την εκπομπή του Open, μόλις τέσσερις μέρες πριν από την πρεμιέρα.

«Έχουμε δέσει με τον Σπύρο και με όλη την ομάδα γιατί, έτσι κι αλλιώς, στην ενημέρωση είμαστε μια ομάδα, μια οικογένεια, οπότε δεν έχουν αλλάξει και πάρα πολλά. Ωστόσο είμαι πολύ χαρούμενη, νομίζω ότι πήγε πολύ καλά το πρώτο Σαββατοκύριακο και έτσι θα συνεχίσουμε», σημείωσε αρχικά η Χρύσα Φώσκολου.

Δείτε επίσης: Πρεμιέρα με σπόντα για τον Σπύρο Χαριτάτο – Ποια πήρε τη θέση της Ευλαμπίας Ρέβη την τελευταία στιγμή;

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε μία περιπέτεια που πέρασε πρόσφατα με την υγεία της. «Είχα ένα προγραμματισμένο χειρουργείο το οποίο ο μόνος λόγος που το ανακοίνωσα είναι γιατί δεν πρέπει να φοβόμαστε. Πρέπει να κάνουμε όλοι μας τις εξετάσεις και να έχουμε τους ανθρώπους μας που μας στηρίζουν, είτε είναι συγγενείς είτε είναι φίλοι είτε είναι συνάδελφοι», ανέφερε η Χρύσα Φώσκολου μεταξύ άλλων.

Τι ευχήθηκε η Ευλαμπία Ρέβη στη Χρύσα Φώσκολου

Κλείνοντας, η Χρύσα Φώσκολου αποκάλυψε ότι μίλησε με την Ευλαμπία Ρέβη πριν την πρεμιέρα της στο Open, ενώ δήλωσε και τι της ευχήθηκε. «Μου είπε καλή επιτυχία. Της είπα καλή επιτυχία σε ότι κάνει στη ζωή της, όλα καλά. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του» κατέληξε η Χρύσα Φώσκολου στις δηλώσεις της στην κάμερα του Mega.