Μήπως αργοσβήνει ο Τόνι Σφήνος;

«Δεν ξέρω τι κάνει, δεν τον πολυακούω τώρα»

Πηγή φωτογραφίας: NDP

Ο Θάνος Κιούσης, ή όπως τον έχουμε συνηθίσει, Τόνι Σφήνος, είναι Έλληνας τραγουδιστής και περφόρμερ. Η τηλεοπτική περσόνα αγαπήθηκε πολύ απο το κοινό καθώς έγινε δημοφιλής μέσα από τα εντυπωσιακά χορευτικά και φιγούρες, που απέπνεαν την εποχή των 60s και των 70s.

Ο Τόνι Σφήνος εμφανιζόταν μια περσόνα εμπνευσμένη από χαρακτήρες μιας άλλης εποχής όπως ο Πασχάλης, ο Ντέμης Ρούσσος και ο Μάικ Ροζάκης.

Εμφανίζεται ως ένας χαρακτήρας εγωκεντρικός, με αναγνωρίσιμα χαρακτηριστικά του το εμβληματικό μουστάκι και τα μαύρα, μακριά, απόλυμα περιποιημένα μαλλιά. Στην εμφάνιση του προτιμά πουκάμισα με έντονα χρώματα και σχέδια και παντελόνια "καμπάνα" απευθείας από τη δεκαετία του 70'.

Διαβάστε επίσης: Τέλος εποχής για τον Τόνι Σφήνο - "Μετά από 12 χρόνια σκέφτομαι να..."

Πως "γεννήθηκε" ο θρυλικός Τόνι Σφήνος

Ο Θάνος Κιούσης δημιούργησε μαζί με την στενή του φίλη, Σοφία Κωνσταντινίδου το γκρουπ "ΣΑΛΑΤΑ" με το οποίο πραγματοποίησαν πολλές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα καθώς άρχισε να αναγνωρίζεται από το ελληνικό κοινό.

Το "μπαμ" έγινε όταν το γκρουπ συνεργάστηκε με τους ONIRAMA σε μια συναυλία στο Άνοδος Stage, όπου για πρώτη φορά γνωρίζουμε τη προσωπικότητα του "Τόνι Σφήνου".

Ο Θάνος Κιούσης για πολύ καιρό κρατούσε την ταυτότητα του Τόνι Σφήνου κρυφή, εγύροντας έτσι το μυστήριο γύρω από την περσόνα που είχε δημιουργήσει. Αποτέλεσμα, οι πρώτες μεγάλες επιτυχίες του καλλιτέχνη, όπως είναι «Τζέκις Χαν», «Όνειρα, πουλιά μου ταξιδιάρικα» και άλλα.

Ο Τόνι Σφήνος και οι παραστάσεις του γίνονταν αμέσως slod-out και οι περιοδίες έφταναν σε όλη την Ελλάδα.

Ο Θάνος Κιούσης αργότερα παντρεύτηκε την θαυμάστρια του, Ιωάννα Γραμματικού, την οποία γνώρισε στα καμαρίνια κάποιου από τα θεατρικά του και την ερωτεύτηκε.

Οι δυο τους δεθηκαν με τα δεσμα του γάμου το 2016 στις Σπέτσες, ενώ δύο χρόνια μετά, καλωσόρισαν τον ερχομό του γιού τους. Ο δεύτερος γιός τους ήρθε το 2019.

Που είναι άραγε σήμερα, η εγωκεντρική τηλεπερσόνα που όλοι αγαπήσαμε;

Ο Τόνις Σφήνος σε ρόλο παρουσιαστή

Ο Θάνος Κιούσης για δεύτερη χρονιά θα παρουσιάζει το τηλεοπτικό παιχνίδι "5χ5" αφήνοντας την παλιά του τηλεοπτική περσόνα, τον Τόνι Σφήνο, να ξεθωριάζει σιγά σιγά..

Σύμφωνα με τις σημερινές του δηλώσεις, Τρίτη 17/09, που παραχώρησε στην εκπομπή "Πρωινό Σου Σου" , ο τηλεοπτικός παρουσιαστής προκάλεσε αίνιγμα για το τι θα απογίνει ο Τονι Σφήνος.

Ο παρουσιαστής του 5χ5 μεταξύ άλλων, όταν ερωτήθηκε τι θα συμβεί στην τηλεοπτική του περσόνα, τώρα που εργάζεται ως παρουσιαστής, απάντησε χαρακτηριστικά:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για τη δεύτερη χρονιά στο 5×5, κεφάτος, ανανεωμένος μετά το καλοκαιράκι με γεμάτες μπαταρίες. Έχουν αλλάξει λίγο το παιχνίδι και το έχουν κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον προς το τέλος, στον τελευταίο γύρο».

Και συνεχίσει: «Δεν ξέρω τι κάνει ο Τόνι Σφήνος. Επειδή δεν τον πολυακούω τώρα, δεν ξέρω τι έχει πάθει. Μήπως αργοσβήνει; Τι να πω; Ας βγει να το διαψεύσει. Εγώ πάντως δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος οπότε ελπίζω να τα πάει καλά».

Ο Τόνι Σφήνος ήταν μια τηλεπερσόνα που χάριζε γέλιο, ενέργεια και διάθεση σε μικρούς και μεγάλους και αγαπήθηκε από το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό σαν καμία άλλη. Είναι απορίας άξιο αν θα έχουμε την ευκαιρία να ξανα απολαύσουμε τις φαντασμαγορικές κινήσεις και τα τραγούδια του που μας ταξιδεύουν στο παρελθόν. Μαζί με εκείνον, "αργοσβήνει" και ο απόηχος μιας άλλης εποχής..