Δημήτρης Μακαλιάς - Αντιγόνη Ψυχράμη: Αυτό είναι το προσκλητήριο για την βάφτιση της κόρης τους - Πότε και πού θα γίνει

Η μία νονά είναι γνωστή...

Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Δημήτρης Μακαλιάς γνώρισε για πρώτη φορά την Αντιγόνη Ψυχράμη το 2013. Σιγά σιγά γεννήθηκε ένας μεγάλος έρωτας ανάμεσά τους και δύο χρόνια αργότερα, το 2015, αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ήθελαν πολύ να δημιουργήσουν μία όμορφη οικογένεια μαζί και τα κατάφεραν! Το 2017 ήρθε στη ζωή το πρώτο τους παιδί, ο Χάρης, ο οποίος πλέον είναι και ο καλύτερος φίλος με την κόρη του ζευγαριού, η οποία ήρθε στον κόσμο το 2022.

Ο γιος τους βαφτίστηκε δύο χρόνια μετά την γέννησή του, το 2019, στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής του Μαραθώνα και είχε τέσσερις νονούς! Ανάμεσά τους και η ηθοποιός Νάντια Κοντογεώργη, αλλά και ο Μίνως Θεοχάρης.

«2 Οκτώβρη με γενέθλια και βάπτιση…Ο μικρός μας Χάρης μάζεψε τους φίλους του, και κυρίως τους δικούς μας, σε ένα πικ νικ πάρτυ στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής στον Μαραθώνα. Ένα απόγευμα που με συγκίνησε και με γέμισε απεριόριστη χαρά. Και αυτό οφείλεται πολύ και σε όλους τους φίλους που ήταν εκεί μαζί μας. Έχω την ανάγκη να πώ ένα τεράστιο ευχαριστώ στις οικογένειες μας αλλά και σε όλους τους συγγενείς και φίλους που για άλλη μια φορά μας ακολούθησαν στην τρέλα μας.

Στην αρχή όλοι μας βρίζατε που πήγαμε πάλι τόσο μακριά αλλά χαίρομαι που όταν φτάσατε καταλάβατε ό,τι άξιζε! Μπράβο θα πω στους ήρωες @nandia_kondogeorgi , @eleutheria_benovia , @konstantinoskaikis και Μίνω Θεοχάρη που κατάφεραν να ανταποκριθούν επάξια στα καθήκοντα τους με ομαδικότητα και ευγενή άμιλλα! Λατρευτέ μας Πατέρα Παρθένιε σ’ ευχαριστούμε πολύ για άλλη μια φορά που μας «καθοδηγείς» με φως και χιούμορ. Μεγάλο ευχαριστώ σε όλους μας τους φίλους που χωρίς τη δική τους σύμπραξη δε θα καταφέρναμε να φτιάξουμε αυτή την όμορφη μας συνάντηση», είχε γράψει στην ανάρτησή του ο ηθοποιός.

Δείτε επίσης: «Αν με χωρίσει η Αντιγόνη κάποια στιγμή, να ξέρετε θα με βρείτε...» - Η απρόσμενη δήλωση του Δημήτρη Μακαλιά για τον γάμο με την Ψυχράμη


Πότε θα γίνει η βάφτιση της κόρης του Δημήτρη Μακαλιά και της Αντιγόνης Ψυχράμη

Πριν από λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό πως οι δύο γονείς ετοίμαζαν και την βάφτιση της κόρης τους, ωστόσο η αποκάλυψη για την ημερομηνία έγινε το πρωί της Τρίτης 17 Σεπτεμβρίου μέσα από την εκπομπή του MEGA, Buongiorno, όπου παρουσιάστηκε και το προσκλητήριο των καλεσμένων.

Σύμφωνα με αυτό, το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί αύριο (18/9), στις 18:00 το απόγευμα, σε κτήμα στην Ανάβυσσο. Η μικρή τους θα πάρει το όνομα Αριάδνη και νονά θα είναι η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία θα είναι καλεσμένη στην εκπομπή τις επόμενες μέρες, και μία φίλη της Αντιγόνης Ψυχράμη.

Δείτε επίσης την εξομολόγηση του Λάμπρου Φισφή για το ζευγάρι: «Η Αντιγόνη για χρόνια νόμιζε, ότι είμαστε ζευγάρι με τον Δημήτρη» - Η αποκάλυψη για την ''παρεξηγημένη'' σχέση του με τον Μακαλιά