Στέφανος Κασσελάκης: Τι συμβαίνει τελικά με την «κρίση στο... κρεβάτι» του;

Θα κινηθεί νομικά

Πηγή φωτογραφιών: NDP

Ένα πρωτοσέλιδο της Espresso που κυκλοφορεί, φαίνεται να "θίγει" σε προσωπικό επίπεδο τον πρώην πολιτικό αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Το εν λόγω δημοσίευμα κάνει λόγο για «κρίση στο κρεβάτι» μεταξύ του πρώην αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του συζύγου του, Τάιλερ Μακμπεθ και έχει δημιουργήσει πολλές αντιδράσεις

Διαβασάστε επίσης: Στέφανος Κασσελάκης: «Πραγµατικά δεν το έχω ξαναδεί αυτό» - Η αποκάλυψη του Dj που είχε στον γάμο του με τον Tyler Mcbeth

Στο δικαστήριο θα φτάσει το θέμα ο Στέφανος Κασσελακης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Super Κατερίνα, το δημοσίευμα που θέλει να υπάρχει κρίση ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και τον σύζυγο του, πλέον, Τάιλερ Μακμπέθ, δημοσιεύθηκε μια μόλις μέρα μετά την αποπομπή του από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε εδώ το πρωτοσέλιδο:

Διαβάστε σήμερα στην «Espresso»: Η νύχτα που ο Κασσελάκης δεν αποκοιμήθηκε στην αγκαλιά του Τάιλερ – Έντονο παρασκήνιο με πολιτικές «φουρτούνες» στη ζωή των δύο νιόπαντρων! – Τι αφήνει να διαρρεύσει το περιβάλλον τους – Μόνο στην «Espresso» – Γιατί πέφτουν γκρίνια & καβγάδες – Δεν του έφτανε ο ΣΥΡΙΖΑ, τώρα έχει και τον… σύζυγο.

Ο πρώην αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά για το αναφερόμενο δημοσίευμα.

Ο σύζυγος του Τάιλερ Μακμπέθ δηλώνει την στήριξη του προς τον Στέφανο Κασσελάκη και τον παρακινεί να μείνει στην Ελλάδα και να πολεμήσει.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας κατά τη διάρκεια της εκπομπής σχολίασε αναφορικά με το θέμα:

«Μίλησε ποτέ ο Κασσελάκης για το κρεβάτι του; Δεν θα γραφόταν για άλλον αρχηγό κόμματος».