Καλημέρα Ελλάδα: Η γκάφα του Γιώργου Παπαδάκη στον αέρα της εκπομπής

Πως αποκάλεσε τον Γιώργο Γρηγοριάδη.. καταλάθος!

Ο Γιώργος Παπαδάκης στο πλαίσιο παρουσίασης της εκπομπής του «Καλημέρα Ελλάδα» του ANT1, έκανε μια απίστευτη "γκάφα".

Ο παρουσιαστής του ANT1 πραγματοποίησε εχθές την πρεμιέρα της 34ης πρωινής του ενημέρωσης (δείτε εδώ την πρεμιέρα της 34ης πρωινής ενημέρωσης). Ωστόσο, φαίνεται να.. μπέρδεψε τα λόγια του, καθώς κατά τη διάρκεια ενός ρεπορτάζ για τα επιδόματα που συζητούσαν με τον συνεργάτη του, Γιώργο Γρηγοριάδη, τον αποκάλεσε με το όνομα μιας παλιάς του συνεργάτιδας!

Ο Γιώργος Παπαδάκης αποκάλεσε τον Γιώργο Γρηγοριάδη... Μαρία!

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπαδάκης, άθελα του, αναφέρθηκε στην παλιά του συνεργάτιδα και δημοσιογράφο Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία δεν εργάζεται πλεόν στο κανάλι του ANT1, αλλά έχει μεταγραφεί στο κανάλι του ΣΚΑΪ.

Η αναφορά του έφερε αντιδράσεις και γέλια στο πλατό, αλλά εκείνος προσπάθησε να καλύψει την "γκάφα" του με χιούμορ και συνέχισε να μιλά για την θεματολογία του.

Ειδικά, είπε:

«Μπορεί το ετήσιο εισόδημα ενός πολίτη, Αλεξάνδρα και Μαρία… και Μαρία λέω… γεια σου, ρε Μαρία Αναστασοπούλου! Πού τη θυμήθηκα πρωί-πρωί;», είπε χαριτολογώντας

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης απάντησε επίσης με χιούμορ στον Γιώργο Παπαδάκη: «Απαντάω και στο Γιώργος, να ξέρεις».

«Ε εντάξει, αυτά συμβαίνουν. Ήταν δυο χρόνια. Της ευχόμαστε καλή επιτυχία στο καινούργιο ξεκίνημά της στον ΣΚΑΪ» κατέληξε και συνέχισε το ρεπορτάζ.

Η ηχηρή αποχώρηση της Μαρίας Αναστασοπούλου από το «Καλημέρα Ελλάδα»

Η μεταγραφή της Μαρίας Αναστασοπούλου από τον ANT1 στον ΣΚΑΪ ήταν από τις πιο πολυσυζητημένες της περασμένης χρονιάς.

Η πρώην παρουσιάστρια του «Καλημέρα Ελλάδα» ήρθε πολλές φορές αντιμέτωπη με τον θυμό του Γιώργου Παπαδάκη και πολλές φορές τον εκθείαζε στις συνεντεύξεις.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου παρατηρήθηκαν να βρίσκονται σε μια φορτισμένη ατμόσφαιρα άλλοτε πιο ήρεμη, άλλοτε πιο έντονη.

Το ποτήρι ξεχείλισε όταν τον περασμένο Απρίλιο, ένα σχόλιο από την δημοσιογράφο κήρυξε "πόλεμο" ανάμεσα τους. Τα "δολοφονικά" βλέμματα από τότε ανταλλάσσονταν με κάθε ευκαιρία στο πλατό. (δείτε εδώ: Τα «κορίτσια» του Γιώργου Παπαδάκη: Πόσες έχουν φύγει από το πλευρό του;)

Η συνεργασία τους έλαβε τέλος όταν η Μαρία Αναστασοπούλου ανακοίνωσε ότι θα μεταφερθεί στο κανάλι του ΣΚΑϊ.