Φαίη Σκορδά: «Θέλω να πω πρώτη την αλήθεια! Τον κάλεσα...» - Η απάντηση στο ξεμπρόστιασμα του Μάρκου Σεφερλή

Το μήνυμα που του έστειλε

Ο Μάρκος Σεφερλής ξεκίνησε να επιτίθεται μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μετά την χθεσινή συνέντευξη του Λάκη Λαζόπουλου στην εκπομπή του MEGA, Buongiorno - δείτε την εδώ, και τα έβαλε και με τους παρουσιαστές, υποστηρίζοντας πως μιλάνε με τα χειρότερα λόγια για εκείνον ενώ τον παρακαλούν να βγει στην εκπομπή τους να κάνει κάποια δήλωση.

Επειδή, μάλιστα, ακολούθησε και ένα βίντεο με τον Λάκη Λαζόπουλο που σατίριζε και εκείνος σε παράστασή του χρησιμοποιώντας εκφράσεις που κανονικά δεν θα έπρεπε να περνούν ασχολίαστες, πετώντας σπόντες και για την Φαίη Σκορδά - δείτε εδώ, η τελευταία θέλησε να εξηγήσει τι ακριβώς έχει συμβεί, πριν δημιουργηθούν περαιτέρω παρεξηγήσεις χωρίς να υπάρχει λόγος.

Η απάντηση της Φαίης Σκορδά στην επίθεση του Μάρκου Σεφερλή

«Δεν βλέπω το κινητό μου τυχαία. Δεν ξέρω γιατί, χθες στις 4 η ώρα τα χαράματα, μήπως έκανε λάθος ο άνθρωπος, είχα μια αναπάντητη κλήση. Έστειλα ένα μήνυμα "καλημέρα", δεν το είδα γιατί προφανώς κοιμόμουν, ξύπνησα μετά από μία ώρα. Μπορεί έγινε κατά λάθος, μπορεί να έχει σχέση και με όλα αυτά που ανέβασε χθες», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Αισθάνομαι ότι πρέπει να δώσω μια απάντηση, γιατί εγώ τον κάλεσα στην εκπομπή. Του έστειλα ένα μήνυμα "καλημέρα Μάρκο, είμαι η Φαίη". Θα ήθελα να τον έχουμε στην εκπομπή και πριν γίνει οτιδήποτε, όπως τον ήθελα και πέρσι στον ΣΚΑΪ και τον πιέζαμε, με την καλή έννοια, γιατί είναι ένας καλεσμένος που πάντα έχει ενδιαφέρον και πάντα τον ήθελα να είναι στις εκπομπές. Και πέρσι είχε όντως έρθει, είχαμε περάσει και πολύ ωραία, είχε γίνει και αυτή η συμφιλίωση με τον Γιώργο Λαμπάτο και είχαμε ασχοληθεί για κάτι πολύ θετικό θέλω να πω.

Επειδή αναφέρεται στους παρουσιαστές θέλω να πω πρώτη την αλήθεια. Τον κάλεσα και με χαρά να ήταν εδώ. Το ότι για κάποια θέματα μετά, ακόμη κι αν ήταν εδώ καλεσμένος, θέλεις να τα συζητήσεις με τον άλλον, όπως το κάναμε και χθες με τον Λάκη Λαζόπουλο, που τον ρωτήσαμε τι έκανε παλιά, σαν παρουσιαστής και σαν δημοσιογράφος θα κάνεις κάποιες ερωτήσεις.

Κάποιες στιγμές δεν υπάρχει επικαιρότητα, είναι θετική, όπως όταν έδωσε δουλειά ξανά στον Λαμπάτο και το αναδείξαμε πάρα πολύ ώρα και με μεγάλη αγάπη και προσέγγιση, γιατί ήταν πολύ ωραία αυτή η συμπεριφορά. Κάποιες άλλες φορές όμως, τι να κάνουμε; Στα θέματα της επικαιρότητας μπορεί να έχουμε και μια διαφορετική άποψη. Επειδή είδα διάφορα στα σάιτ και αυτό ίσως τον εκνεύρισε, αν αναφέρεται σε μένα, δεν είναι ότι έχω τη μύγα και μυγιάζομαι, αλλά μου αρέσουν τα ξεκάθαρα πράγματα, αλλά δεν κατάφερα να μιλήσω μαζί του οπότε αναγκάζομαι να το κάνω αυτό. Εγώ περισσότερο αναφέρθηκα στον κύριο Σούρα, αλλά δεν χρειάζεται να το συνεχίσουμε».