Έλενα Τοπαλίδου: Ανανεωμένη και χαμογελαστή μετά τον χωρισμό με τον Νίκο Κουρή - Η πρώτη δημόσια εμφάνισή της

Η πρώτη αντίδραση της μετά το unfollow από τον σύζυγο της

Πηγή φωτογραφιών: NDP

Η Έλενα Τοπαλίδου και ο Νίκος Κουρής αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούν δρόμους μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας. Το ζευγάρι παντρεύτηκε πέρυσι, τον Δεκέμβριο του 2023, ενώ λίγο καιρό μετά βγήκε η ανακοίνωση ότι βρίσκονται σε διάσταση. Μάλιστα, πλέον ζουν και σε ξεχωριστά σπίτια.

Μπορεί το ζευγάρι να μην μπόρεσε να κρατηθεί ενωμένο, ωστόσο κανείς δεν περίμενε ότι θα διακόψουν ο ένας τον άλλον και στα social media. Όπως φαίνεται σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Νίκος Κουρής έκανε unfollow την εν διαστάσει σύντροφο του από το Instagram.

Διαβάστε επίσης: Νίκος Κουρής: Ειρωνεία - Η ατάκα περί χωρισμού που είχε πει λίγο πριν τον γάμο του με την Έλενα Τοπαλίδου

Η αντίδραση της Έλενας Τοπαλίδου στο unfollow του Νίκου Κουρή

Οι κάμερες του Open tv την έπιασαν απροετοίμαστη την ώρα που έφευγε από το αεροδρόμιο. Όταν ερωτήθηκε, ποια είναι η άποψη της για το unfollow το εν διαστάσει συζύγου της, η ίδια έδωσε μια αινιγματική απάντηση:

«Κοιτάξτε, θα μου βρείτε την πιο ωραία ελληνική λέξη για το unfollow και τότε…».

Από ό,τι φαίνεται, η Ελένη Τοπαλίδου αποφεύγει να δώσει ξεκάθαρη απάντηση επί του θέματος.

Η γνωριμία,18 χρόνια κοινού βίου και ο χωρισμός

Η Έλενα Τοπαλίδου και ο Νίκος Κούρης απασχολούν αρκετά τα Μέσα την τελευταία περίοδο, καθώς πρόκειται για ένα άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι επί 18 ολόκληρα χρόνια. Επακόλουθο είναι, να δημιουργούνται πολλά ερωτήματα από τα δημοσιεύματα που τους θέλουν χωριστά.

Τα δεδομένα είναι εδώ για να επιβεβαιώσουν τις φήμες που θέλουν το ζευγάρι να είναι χωριστά. Οι δυο τους έχουν πάψει να ακολουθιούνται στα social media και έχουν διαγράψει τις κοινές τους φωτογραφίες από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς, ενώ, κανείς από τους δύο δεν έχει διαψεύσει τα όσα δημοσιεύονται.


Η είδηση περί χωρισμού έσκασε σαν "βόμβα" λίγους μόλις μήνες αφότου το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου τον περασμένο Δεκέμβριο. Το καλοκαίρι του 2023 μάλιστα, ο Νίκος Κουρής είχε δηλώσει για την σχέση του ότι: «Είμαστε 18 χρόνια μαζί και δεν έχει αλλάξει τίποτα», κάτι που δεν ισχύει πια.

Η γνωριμία τους ξεκίνησε πριν από σχεδόν δύο δεκαετίες σε μια παράσταση όπου ο Νίκος Κουρής πρωταγωνιστούσε. Το όνομα της παράστασης ήταν «Γυάλινος Κόσμος» στο ιστορικό θέατρο Εμπρός, στην οποία υπεύθυνη κινησιολογίας ήταν η Ελένη Τοπαλίδου.

Οι δυο τους από τότε ήταν αχώριστοι για σχεδόν 20 χρόνια, πράγμα που σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δεν ισχύει πια.