Γιώργος Πατούλης - Νάνσυ Κοίλου: Το φύλο του μωρού τους και το όνομα που θα του δώσουν

Η σύντροφος του Περιφερειάρχη είναι 5 μηνών στην εγκυμοσύνη της

Πηγή φωτογραφίας: NDP

Ο πρώην Περιφερειάρχης της Αττικής, Γιώργος Πατούλης και η σύντροφος του, Νάνσυ Κοίλου, περιμένουν τον καρπό του έρωτα τους, που όπως αποκαλύφθηκε, είναι κοριτσάκι και επρόκειτο να το ονομάσουν "Πόπη".

Στόχος του ζευγαριού είναι να ενωθούν με τα δεσμα του γάμου πριν την γέννηση του μωρου, με θρησκευτικο γάμο. Η Νάνσυ Κοιλού δοανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Το χρονικό της σχέσης τους και η διαφορά ηλικίας

Ο Γιώργος Πατούλης, λίγο πριν βγει η είδηση ότι πορεύεται με την Νάνσυ Κοίλου, είχε δηλώσει τον χωρισμό του από την πρώην σύντροφο του, Μαρίνα Σταυράκη.

Ο πρώην Περιφερειάρχης ήταν χρόνια συνεργάτης με την τώρα σύντροφο του. Η ίδια, είχε εργαστεί στο παρελθόν ως φωτομοντέλο και ασχολούταν ενεργά με τα κοινά και τις επιχειρήσεις. Την τελευταία δεκαετία εργαζόταν πλάι του τότε Περιφερειάρχη της Αττικής ως γραμματειακή υποστήριξη. Η κατά 33 χρόνια μυκρότερη του γυναίκα, συχνά τον συνόδευε σε συναντήσεις του κ. Πατούλη, ενώ πολλές φορές την "έπιανε" ο φακός να στέκεται δίπλα του.

Δείτε μια φωτογραφία του τώρα ζευγαριού, η οποία απαθανατίζει τον Γιώργο Πατούλη και την Νάνσυ Κοίλου να προχωρούν μαζί στο Μέγαρο Μουσικής το 2022:

Ένα βήμα πριν από τα σκαλιά της Εκκλησίας το ζευγάρι

Μετά την ανακοίνωση ότι η σύντροφος του πρώην Περφερειάρχη είναι έγκυος, επόμενο είναι για το πότε θα δεθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό», o Γιώργος Πατούλης θα παντρευτεί με την Νάνσυ Κοίλου με θρησκευτική τελετή, πιθανόν, πριν τον ερχομό του μωρού.

Τι λέει η πρώην σύντροφος του, Μαρίνα Σταυράκη και ο γιος τους για το μωρό

Ο γιός του Γιώργου Πατούλη, Αλέξανδρος Πατούλης, σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Buongiorno» μίλησε για το πως αντιμετωπίζει ο ίδιος τον ερχομό του μωρού.

Ο ίδιος, είπε χαρακτηριστικά;

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το αδερφάκι μου, σε λίγο καιρό θα υποδεχτούμε το νέο μέλος στην οικογένειά μας»

Στα πλαίσια σχετικού ρεπορτάζ στο «Πρωινό» o Γιώργος Λιάγκας σχολίασε:

«Μαθαίνω ότι η Μαρίνα Σταυράκη δεν είναι και στα καλύτερά της, είναι έξαλλη με τον πρώην σύζυγό της».

Στο σχόλιο αυτό έσπευσε να απαντήσει η Μαρίνα Σταυράκη με την εξής δήλωση:

«Καθόλου έξαλλη. Εγώ μια χαρά είμαι. Αλήθεια τώρα; Γιατί να είμαι εκνευρισμένη επειδή κάνουν παιδί;»

Η πρώην σύντροφος του Γιώργου Πατουλη, Μαρίνα Σταυράκη, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην προσωπική του ζωή, είπε χαρακτηριστικά:

«Μα έχω δηλώσει και το λέω και στα social, το έχω πει ήδη, ότι….καλά γεννητούρια, μια χαρά. Εντάξει, ο άνθρωπος έκανε μια επιλογή, να προχωρήσει τη ζωή του και ό,τι αυτό συνεπάγεται. Είναι σεβαστό και μια χαρά. Από εκεί και πέρα, εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι η διασφάλιση του παιδιού που έχουμε μαζί. Δηλαδή, τις σπουδές του και ό,τι υποχρεώσεις έχει ένα παιδί σε αυτή την ηλικία.

Και για αυτόν τον λόγο κιόλας, εγώ αποτάθηκα στον κύριο Κούγια, γιατί δεν συνομιλώ με τον κύριο Πατούλη, να επιληφθεί αυτών των θεμάτων»,

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη - «βόμβα» κατά Πατούλη: «Είναι αδιανόητο...» - Τι είπε ο Αλέξης Κούγιας

Η ίδια συνεχίζει λέγοντας ότι δεν έχουν καμία επικοινωνία μεταξύ τους, και δεν επιθυμεί να φανερώσει περισσότερες πληροφορίες για τον επικείμενο γάμο του ζευγαριού. Συγκεκριμένα, δηλώνει:

«Αφού έμαθα ότι είναι έγκυος, φαντάστηκα ότι θα κάνουν και θρησκευτικό γάμο για να αναγνωρίσει το παιδί κλπ. Αυτονόητο είναι αυτό. Οι εκπομπές για να κάνουν τηλεθέαση μπορεί να λένε ό,τι θέλουν. Μωρέ δε πάει να παντρευτεί και στο Τέξας; Και στο Λας Βέγκας; Τι με ενδιαφέρει!

Εγώ έχω διαχωρίσει τη ζωή μου και τα άπαντα, όλα. Και όπως είπε ο κύριος Κούγιας, είμαι ανεξάρτητη, είμαι αυτάρκης, με τη δουλειά μου και την οικογενειακή μου περιουσία. Και ούτε έχω καμία απαίτηση».