Τα γυρνάει η Κατερίνα Καινούργιου για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Του εύχομαι...»

Η δήλωση μετά την χθεσινή (16/9) μπηχτή της

Η Κατερίνα Καινούργιου στην πρεμιέρα της χθες (16/9) πέταξε ένα μεγάλο καρφί περί τοξικότητας και το μυαλό όλων πήγε στον Ανδρέα Μικρούτσικο, καθώς η συνεργασία τους δεν έληξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μετά από δύο χρόνια - δείτε εδώ τι είπε.

Αφού η εκπομπή ολοκληρώθηκε την πλησίασε η κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star και την ρώτησε για την συγκεκριμένη ατάκα, με την παρουσιάστρια να απαντάει και να ξεκαθαρίζει τι εννοούσε και ποιον αφορούσε η μπηχτή της.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την μπηχτή της

«Έχω πολύ καλή διάθεση και ενέργεια. Μου δημιούργησαν πολύ καλή διάθεση τα παιδιά», είπε αρχικά για τη νέα σεζόν και επισήμανε για την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε:

«Δεν υπονόησα κάτι συγκεκριμένο. Γενικότερα θέλω πιο ευχάριστα πράγματα και πιο καλή ενέργεια. Όποτε κάνω λάθος ζητάω συγγνώμη. Όλοι κάνουμε λάθη. Μεγαλώνουμε, μαθαίνουμε κάποια πράγματα. Πέρασαν πολύ όμορφα φέτος, ξεκουράστηκα. Δεν θέλω να επαναλάβω τα ίδια λάθη που έκανα παλιά».

Εντωμεταξύ, χθες ο σύντροφός της, Πάνος Κουτσουμπής, της έστειλε λουλούδια για να της ευχηθεί καλή αρχή για τη νέα τηλεοπτική χρονιά, με την ίδια να εξομολογείται με χαμόγελο, χωρίς να θέλει να πει πολλά: «Ήρθε να με δει και να μου φέρει τα πιο όμορφα λουλούδια».

Στη συνέχεια, δήλωσε για τους πρώην συνεργάτες της: «Με την Χρύσλα έχω επικοινωνήσει, έχουμε πολύ καλή σχέση. Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο δεν έχουμε μιλήσει. Είδα ότι πήγε στο MEGA, καλή επιτυχία του εύχομαι, να είναι γερός και δυνατός» - δείτε εδώ τι είπε εκείνος για την ίδια.