Ανθή Σαλαγκούδη: Γιόρτασε τα γενέθλια της - Δεν θα πιστέψετε την ηλικία της

Η δημοσιογράφος γιόρτασε πλάι του αγαπημένου της

Instagram / @anthi__salagoudi

Η Ανθή Σαλαγκούδη, παρουσιάστρια του Attica TV και πρώην παίκτρια του Survivor, γιόρτασε τα γενέθλια της πλάι του αγαπημένου της.

Η δημοσιογράφος διατηρεί δεσμό με τον γνωστό φωτογράφο μόδας, Κοσμά Κουμιανό, και οι δυό τους φαίνονται να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!

Μάλιστα, το αγαπημένο ζευγάρι πέρασε ένα ξένοιαστο και όμορφο καλοκαίρι, γυρίζοντας τα ελληνικά νησιά, ενώ, δεν παρέλειπαν να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους φωτογραφίες από τα ταξίδια τους.

Η συγκινητική κίνηση του Κοσμά Κουμιανού στην Ανθή Σαλαγκούδη

Η Ανθή Σαλαγκούδη επέλεξε να γιορτάσει την ξεχωριστή μέρα κοντά με τους αγαπημένους της ανθρώπους, στο όμορφο νησί της Σερίφου.

Ο Κοσμάς Κουμιανού αποφάσισε μάλιστα, να ετοιμάσει μια τρυφερή έκπληξη και την αιφνιδίασε με μια πανέμορφη τούρτα!

Η δημοσιογράφος κλείνει τα 40 της χρόνια, και δεν δίστασε να μοιραστεί με τους ακολούθους της τις ξεχωριστές στιγμές από την χθεσινή βραδιά!

Δείτε την ανάρτηση της:

Η ίδια μάλιστα, γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα:

«Ωραία είναι τελικα τα #40


Ειδικά όταν έχεις ωραίους ανθρωπους δίπλα σου. Cheers στα επόμενα».


Πότε θα γίνει το επόμενο βήμα στην σχέση τους

Το διάσημο ζευγάρι είναι ιδιαίτερα αγαπητό στη showbiz, καθώς και οι δύο αποτελούν εκκεντρικές προσωπικότητες.

Οι δυό τους προτιμούν να κρατούν τις εξελίξεις στην σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν προβάλλουν τις κοινές στιγμές τους σαν ζευγάρι.

Ο Κοσμάς Κουμιανός, αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο πριν γνωρίσει την Ανθή Σαλαγκούδη, ήταν σε σχέση με την επίσης δημοσιογράφο, Δάφνη Καραβοκύρη, με την οποία ήταν ένα βήμα πριν την εκκλησία!

Η γνωριμία τους έγινε μέσα από μια φωτογράφιση, στην οποία την φωτογράφιζε ο ίδιος και ύστερα ξεκίνησε το ενδιαφέρον μεταξύ τους.

Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξη της, η δημοσιογράφος είχε αναφερθεί στο πως έχει βελτιωθεί η αντίληψη της στη φωτογραφία από τότε που γνώρισε τον διάσημο φωτογράφο μόδας: «Σίγουρα μέσα από αυτή τη σχέση έχει βελτιωθεί η φωτογένειά μου, όπως διαπιστώσατε κι εσείς!»

Όσον αναφορά τις φήμες που τους θέλουν αρραβωνιασμένους, η ίδια απάντησε:

«Νομίζω μόνο το δαχτυλίδι είναι πιο επίσημο, το συγκεκριμένο... ένα δαχτυλίδι αρραβώνων, μονόπετρο. Παιδιά, όχι δεν φοράω ακόμα», είπε αρχικά.

Όταν την ρώτησε, συγκεκριμένα, εάν είναι πολύ ερωτευμένη, δήλωσε: «Δεν πολυαπαντάω σε αυτά, ξέρετε. Η αλήθεια είναι ότι ήρθαμε μαζί, αλλά γενικά για την προσωπική μου ζωή μου είναι λίγο άβολο να μιλάω. Δεν φαίνεται;». (δείτε εδώ το μονόπετρο της Ανθής Σαλαγκούδη)