Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Θεωρείς ότι πρέπει να κάνω μαζί σου διάλογο;» - Φανερή αμηχανία με δημοσιογράφο του Happy Day

Τι συνέβη;

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, το βράδυ της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου, παρευρέθηκε σε μεγάλη εκδήλωση και εκεί την εντόπισε η κάμερα του ALPHA και της εκπομπής Happy Day, στην οποία στάθηκε να παραχωρήσει δηλώσεις. Μίλησε για την beauty ρουτίνα της, ωστόσο η συζήτηση πήρε γρήγορα διαφορετική τροπή...

Όταν η ρεπόρτερ την ρώτησε εάν έχει σκέψεις για τρίτο παιδί, η ηθοποιός απάντησε με ευγένεια πως δεν είναι πολύ εύκολο να συμβεί αυτό πια, γεγονός που έφερε την πρώτη σε αμηχανία. Όμως όταν απολογήθηκε η καλλιτέχνιδα επέμεινε για της εξηγήσει πως δεν είναι σωστό να γίνονται τέτοιου είδους ερωτήσεις στις γυναίκες για πολλούς λόγους.

Η έντονη αντίδραση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στις ερωτήσεις δημοσιογράφου του Happy Day

«Νομίζω δεν μπορώ να κάνω τρίτο παιδί και να θέλω. Καλό είναι να μην τις κάνετε αυτές τις ερωτήσεις. Υπάρχουν γυναίκες που είτε δεν μπορούν είτε δεν θέλουν να κάνουν», είπε χαρακτηριστικά.

Και ενώ υπήρχε ήδη ένταση στον αέρα, όταν η δημοσιογράφος την ρώτησε για τις αναρτήσεις που κάνει στα social media της, αλλά δεν θέλει να σχολιάζει κάτι πάνω σε αυτές στη συνέχεια, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου της απάντησε με έντονο ύφος: «Δεν έχω δικαίωμα στα social media μου να να πω κάτι χωρίς να θέλω να κάνω διάλογο; Θεωρείς ότι ως δημοσιογράφο πρέπει να κάνω μαζί σου διάλογο;».

Η ηθοποιός, γενικότερα, έχει εξηγήσει πολλές φορές πως δεν αισθάνεται άνετα στις κάμερες να εκφράζεται και πως υπάρχουν θέματα που την ενοχλούν, ωστόσο έχει πάρει την απόφαση να απαντάει χωρίς να διστάζει και να δείχνει τον εκνευρισμό της, ώστε να μπορούν οι δημοσιογράφοι να καταλαβαίνουν τα όριά της - δείτε εδώ άλλη μία φορά που συνέβη παρόμοιο γεγονός.