Εβελίνα Παπούλια: Με τον πρώην σύζυγο, τον νυν σύντροφο και την κόρη της σε σπάνια βραδινή έξοδο - Ντυμένοι στα μαύρα

Δεν τους έχουμε ξαναδεί μαζί

NDP

Το απόγευμα της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της ταινίας "Buzzheart" του Ντένη Ηλιάδη, στην οποία πρωταγωνιστούν η Εβελίνα Παπούλια και ο πρώην σύζυγος και πατέρας της κόρης της, Γιώργος Λιάντος. Το πρώην ζευγάρι, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή, όπως και ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr που τους "τσάκωσε" μαζί στην Αίγλη Ζαππείου.

Πρόκειται για την πρώτη τους συνεργασία μετά τον χωρισμό τους. Οι δυο τους υπήρξαν παντρεμένοι από το 1999, όπου γεννήθηκε και το παιδί τους, η Αφροδίτη, που ακολουθεί τα βήματά τους στον χώρο της υποκριτικής και έχει κάνει μία πολύ δυναμική αρχή και στην τηλεόραση, μέχρι και το 2001.

Δείτε επίσης για την Εβελίνα Παπούλια: «Διέλυσα οικονομικά τον πατέρα μου!» - «Είχα δυσκολία στο να κάνω παιδί και...»

Γνωρίστηκαν όταν εκείνη πρωταγωνιστούσε στην παράσταση «Βίρα τις Άγκυρες», ερωτεύτηκαν και κατέληξαν γρήγορα στον πολιτικό γάμο, λίγο πριν έρθει στη ζωή η κόρη τους, ενώ μετά την γέννησή της έκαναν και θρησκευτικό γάμο στην Επίδαυρο. Παρόλα αυτά, κατάλαβαν πως είχαν περισσότερες διαφορές παρά κοινά και έτσι χώρισαν δύο χρόνια αργότερα, διατηρώντας πάντα τις καλύτερες σχέσεις.

«Με τον Γιώργο είμαστε φίλοι, οπότε ήταν ευτυχής συγκυρία να παίξουμε μαζί γιατί ήταν ευκαιρία να γνωριστούμε και σαν ηθοποιοί. Ο Γιώργος είχε σταματήσει για πολλά χρόνια… Έχουν περάσει πολλά χρόνια και με τον Γιώργο ήμασταν εξ’ αρχής φίλοι», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της για το διαζύγιο και την σχέση τους έκτοτε.

«Η κυρίως σχέση ήταν φιλική. Εξ’ αρχής ήταν πολύ εύκολη η μετάβασή μας. Μέναμε πάνω κάτω λόγω του παιδιού κάποια στιγμή που χωρίσαμε και στο μήνα επάνω τα έφτιαξε με μία κοπέλα. Μου λέει περνώ πάρα πολύ δύσκολα, σε παρακαλώ έλα να βάλεις τάξη εδώ πέρα. Μου λέει "κατέβα κάτω και βρες μια δικαιολογία".

Κατέβηκα, καθίσαμε κι ήπιαμε τον καφέ μας με την κοπέλα. Ηρέμησε λίγο η κατάσταση. Δεν περάσαμε αυτά που μπορεί να περάσανε άλλα ζευγάρια και για αυτό ήταν ήρεμη όλη η πορεία σε σχέση με το παιδί. Δεν είναι Σουηδία, είναι μία επανατοποθέτηση, χρησιμοποιώντας τα θετικά στοιχεία προς όφελος του παιδιού και της δικής μας σχέσης. Δεν υπάρχει λόγος να έχουμε προβλήματα. Είχε κάνει το κύκλο γιατί ήταν φιλικό εξ’ αρχής και δεν ταιριάζαμε και στη συγκατοίκηση», είχε αναφέρει επίσης.

Δείτε επίσης: «Για μένα δεν ήταν τραυματικό, γιατί...» - Η αποκάλυψη της Αφροδίτης Λιάντου για το διαζύγιο των γονιών της

Η σπάνια εμφάνιση της Εβελίνας Παπούλια με τον πρώην σύζυγό της, τον σύντροφό της και την κόρη της

Η ηθοποιός ήταν ντυμένη στα μαύρα, με μία πολύ εντυπωσιακή ολόσωμη φόρμα, με δαντέλα στο μπούστο, ενώ στα μαύρα ήταν και ο πρώην σύζυγός της. Η κόρη τους, από την άλλη πλευρά, που βρέθηκε εκεί για να τους καμαρώσει έδινε χρώμα με το μπορντό κορμάκι της με το άνοιγμα στην κοιλιά και ένα τζιν παντελόνι.

Οι τρεις τους πόζαραν στην κάμερα με χαμόγελο, ωστόσο στις θέσεις που κάθισαν αργότερα για να παρακολουθήσουν το έργο, δίπλα στις δύο γυναίκες, ή μάλλον ανάμεσά τους, κάθισε ο σύντροφος της Εβελίνας Παπούλια, τον οποίο βλέπουμε σπάνια, καθώς δεν της αρέσει να μιλάει για την προσωπική της ζωή, αλλά ούτε και να την προβάλλει στα social media και στα κανάλια γενικότερα.