Απόστολος Λύτρας: «Πρώτο τραπέζι πίστα» μετά την αποφυλάκισή του – Στα μπουζούκια με την κόρη του

Και η ζωή συνεχίζεται...

Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Την πρώτη του έξοδο μετά την αποφυλάκισή του, έκανε ο Απόστολος Λύτρας το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Ο ποινικολόγος, που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της εν διαστάσει συζύγου του, εμφανίστηκε στα μπουζούκια και συγκεκριμένα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Έλλη Κοκκίνου με τον Λευτέρη Πανταζή.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, ο Απόστολος Λύτρας έδειχνε «έξω απ' τα νερά του», μετά από 82 μέρες στη φυλακή. Αν και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τον χαιρέτησαν, κυρίως φίλοι και γνωστοί του, εκείνος εμφανίστηκε λιγομίλητος με σκοπό κυρίως να παραλάβει τη μεγαλύτερη κόρη του, που βρισκόταν στο μαγαζί.

Δείτε επίσης: Απόστολος Λύτρας: Για μπέργκερ μετά την αποφυλάκιση: «Είμαι...» - Η αντίδρασή του μόλις τον πλησίασε δημοσιογράφος του Πρωινού

Επιστρέφει στα καθήκοντά του ο Απόστολος Λύτρας

Στην πίστα του νυχτερινού κέντρου τραγουδούσε η Έλλη Κοκκίνου «Μωρό μου σόρρυ», ενώ στην πρώτη σειρά διακρίνεται ο Απόστολος Λύτρας που φαίνεται να επιστρέφει σταδιακά στην καθημερινότητά του.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ξεκαθαρίζουν οι εκκρεμότητες που τον απασχολούν, κάθε άλλο. Η επαφή του με τη μικρή του κόρη, ο επικείμενος πλειστηριασμός του σπιτιού όπου διαμένει η πρώην σύζυγός του, καθώς και η δίκη για τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, είναι μερικά από τα θέματα που συνεχίζουν να τον απασχολούν έντονα.

Παράλληλα ο Απόστολος Λύτρας αναλαμβάνει την υπόθεση της Βαρβάρας Κίρκη στην αντιδικία της με τον πρώην σύντροφό της Θέμη Αδαμαντίδη, με εκείνη να δίνει «ψήφο εμπιστοσύνης» στον ποινικολόγο παρά τις κατηγορίες που τον βαραίνουν. Όπως τόνισε, τα όσα ακούγονται δεν επηρεάζουν την ικανότητά του ως δικηγόρος και τον θεωρεί ως έναν από τους καλύτερους που υπάρχουν.

Δείτε παρακάτω το ρεπορτάζ του Live News: