Γιώργος Λιβάνης – Ανδρομάχη: Η πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο γιο τους και το μήνυμά τους

«Λιώσαμε» με το τρυφερό στιγμιότυπο

Instagram/andromache_dim

Την ωραιότερη εβδομάδα της ζωής τους, ως ζευγάρι, περνούν ο Γιώργος Λιβάνης με την Ανδρομάχη. Στις 12 Σεπτεμβρίου 2024 υποδέχτηκαν στον κόσμο τον γιο τους, με τους δύο νέους γονείς, ωστόσο να κρατούν χαμηλούς τόνους σε αυτό το διάστημα και να επιστρέφουν στο σπίτι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τελικά ο Γιώργος Λιβάνης ήταν εκείνος που «έσπασε» τη σιωπή του ζευγαριού, κάνοντας μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου μοιράστηκε τη χαρά του για τη γέννηση του πρώτου του παιδιού. Ο γνωστός τραγουδιστής δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία με την αγαπημένη του, Ανδρομάχη, και τον νεογέννητο γιο τους, εκφράζοντας με λόγια γεμάτα συναίσθημα όσα νιώθει για αυτό το σημαντικό γεγονός στη ζωή τους.

Δείτε επίσης: Γέννησε η Ανδρομάχη Δημητροπούλου - Πατέρας για πρώτη φορά ο Γιώργος Λιβάνης

Το μήνυμα ευγνωμοσύνης του Γιώργου Λιβάνη με την Ανδρομάχη

Στην ανάρτησή του, ο Γιώργος Λιβάνης έγραψε: «Ήρθες 12/09/2024. Δεν περιγράφεται με λόγια αυτό που ζούμε. Θέλουμε μέσα από την καρδιά μας να σας ευχαριστήσουμε για την αγάπη σας και τις πανέμορφες ευχές σας. Η ενέργεια και η θετική σας σκέψη μας συνοδεύουν σε κάθε βήμα και μας γεμίζουν με δύναμη».

Ο Γιώργος και η Ανδρομάχη δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν και την ιατρική ομάδα που τους στήριξε σε αυτό το ταξίδι. «Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στη Μαιευτική κλινική “ΜΗΤΕΡΑ” για την εξαιρετική φροντίδα και τον επαγγελματισμό τους, καθώς και στον αγαπημένο μας γυναικολόγο, Ιωάννη Χριστόπουλο, που ήταν δίπλα μας σε κάθε βήμα», πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Η γέννηση του γιου τους έχει φέρει απερίγραπτη χαρά στο ζευγάρι, το οποίο τώρα ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο ως γονείς. Η φωτογραφία που ανάρτησαν αποπνέει ζεστασιά και οικογενειακή ευτυχία, με τους δυο τους να κρατούν τρυφερά το νεογέννητο αγόρι τους, ενώ η ευγνωμοσύνη τους για την υποστήριξη που δέχονται είναι εμφανής σε κάθε τους λέξη.