Σμαράγδα Καρύδη: Σιωπηλό το «αντίο» στον πατέρα της – Το συγκινητικό στιγμιότυπο από τα παιδικά της χρόνια

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε

Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Σμαράγδα Καρύδη έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά την απώλεια του πατέρα της, Ντίνου Καρύδη. Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, σε ηλικία 85 ετών, αφήνοντας πίσω του μια μεγάλη κληρονομιά τόσο στον χώρο του θεάτρου όσο και στις καρδιές της οικογένειας και των θαυμαστών του.

Ο Ντίνος Καρύδης αγαπήθηκε από το κοινό για τους εμβληματικούς ρόλους του, που άφησαν ανεξίτηλη σφραγίδα στην ελληνική τηλεόραση και το θέατρο. Η καριέρα του ήταν γεμάτη επιτυχίες, ωστόσο, η αφοσίωσή του στην οικογένειά του ήταν εξίσου αξιοσημείωτη. Η κόρη του, Σμαράγδα, είχε πάντα μεγάλη αδυναμία στον πατέρα της, και τον στήριξε μέχρι την τελευταία στιγμή.

Το σιωπηλό αντίο της Σμαράγδας Καρύδη

Στην τελευταία τηλεοπτική του συνέντευξη, πριν από δύο χρόνια, ο Ντίνος Καρύδης μίλησε ανοιχτά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, καθώς και για την αγάπη και τη στήριξη που του παρείχε η κόρη του, Σμαράγδα.

«Βοηθάει με κάθε τρόπο. Με την παρουσία της, με τα τηλέφωνα της, με τον ερχομό της εδώ και οικονομικά βέβαια. Δεν μου λείπει κάτι σήμερα, μόνο που δεν κέρδισα το τζόκερ εχθές. Έλεγα να μην κάναμε άλλα παιδιά, αλλά βλέποντας τη Σμαράγδα ήθελα να έχω κι άλλο παιδί, άλλα δέκα παιδιά. Αγαπώ αυτή τη δουλειά γιατί παίζουμε και ζούμε διάφορες ζωές. Με μεγάλη μου χαρά θα συνεργαζόμουν με την κόρη μου γιατί νιώθω απέραντη χαρά όταν συνεργάζομαι με αληθινούς ηθοποιούς και η μικρή είναι αληθινή», είχε δηλώσει ο Ντίνος Καρύδης.

Προφανώς συντετριμμένη από την απώλεια του αγαπημένου της πατέρα, η Σμαράγδα Καρύδη επέλεξε να μην πει τίποτα για το συγκεκριμένο θέμα. Θέλοντας απ' την άλλη να τιμήσει τη μνήμη του έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία, όπου βρίσκεται στην αγκαλιά του.

Φίλοι και συγγενείς θα έχουν την ευκαιρία να πουν το τελευταίο «αντίο» στον Ντίνο Καρύδη την Τρίτη στις 13:30 στο κοιμητήριο Ζωγράφου.