Τα απίστευτα ποσά που δίνουν οι celebrities για να νοικιάσουν γιοτ στα ελληνικά νησιά - Οι... ιδιαίτερες απαιτήσεις τους

Ποιος ήταν εκείνος που ζήτησε ταραμοσαλάτα;

Φωτογραφία αρχείου: Mohamed Masaau / Unsplash

Το φετινό καλοκαίρι έφτασε στο τέλος του, ωστόσο και για το 2024 η Ελλάδα υπήρξε πόλος έλξης για πολλούς ξένους celebrities. Όπως και να το κάνουμε, η χώρα μας είναι ξεχωριστή. Ήλιος, όμορφες θάλασσες και νόστιμο φαγητό σε όποια περιοχή και αν βρεθεί κανείς, είναι αυτά που σε κερδίζουν.

Πολλοί από τους star του Χόλυγουντ επέλεξαν πολυτελή θαλαμηγό για να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα και τις κάμερες των παπαράτσι, αλλά και για να κάνουν με ευκολία ένα tour στους πιο όμορφους κρυμμένους "θησαυρούς" της χώρας μας, προσεγγίζοντας τις πιο απομονωμένες παραλίες. Οι τιμές για μερικές ώρες μόνο σε ένα τέτοιο γιοτ φτάνουν μέχρι και τις 8.000 ευρώ για διάστημα λίγων μόνο ωρών.

Στην κάμερα του Mykonos Live TV μίλησε ο ιδιοκτήτης υπερπολυτελούς θαλαμηγούς "Ζευς" που εδώ και χρόνια εξυπηρετεί πολλές διασημότητες του εξωτερικού και αποκάλυψε τα απίστευτα ποσά που δίνουν οι celebrities για να νοικιάσουν ένα γιοτ σαν και το δικό τους, αλλά και ορισμένες άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα τους.

Δείτε επίσης: Το καταπληκτικό σπίτι της Αθήνας Οικονομάκου που είναι σαν ξενοδοχείο

Οι celebrities του εξωτερικού που νοίκιασαν σκάφος στην Ελλάδα

Τζέσικα Άλμπα

Η χολυγουντιανή ηθοποιός, Τζέσικα Άλμπα επισκέφτηκε φέτος την Ελλάδα μαζί με την οικογένειά της και ένα φιλικό ζευγάρι. Την πρώτη ημέρα, η παρέα βρέθηκε στην Πάρο και η ηθοποιός εντυπωσιάστηκε από τα κρυστάλλινα νερά του κόλπου. Την επόμενη ημέρα, επέλεξαν την Δήλο, καθώς τους ενδιέφερε πολύ η ιστορία του νησιού. "Μας έκανε εντύπωση, ήταν από τους λίγους επισκέπτες που είχαμε, που δεν ήταν όλη την ώρα με το κινητό στο χέρι. Αντιθέτως, όλοι είχαν μαζί δικά τους βιβλία, τα οποία τα διάβαζαν. Ήταν πάρα πολύ φιλική και ευγενική", αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης της θαλαμηγού.

Έλον Μασκ

Ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου ήταν επίσης ένα από τα άτομα που επισκέφθηκε, ο οποίος επίσης πέρασε μια ημέρα στην Ρήνεια, το μαγευτικό νησάκι κοντά στην Μύκονο. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του σκάφους "Ζευς", επιθυμία του δισεκατομμυριούχου ήταν να υπάρχει ταραμοσαλάτα διαθέσιμη εν πλω, καθώς στην θαλαμηγό υπήρχε προσωπικός σεφ. Ο Μασκ και η παρέα του επίσης ξεναγήθηκαν στην Δήλο

10.000 ευρώ για ένα γεύμα

Ένα τεράστιο τραπέζι θαλασσινών ζήτησε ένας γνωστός παίκτης της Μπάγιερ. Καραβίδες, αστακοί, σφυρίδα 5 κιλών και άλλα εκλεκτά εδέσματα κόσμησαν το τραπέζι του, με αποτέλεσμα το κοστολόγιο να φτάσει τελικά τις 10.000 ευρώ.

Δείτε το βίντεο: