Πανσέληνος Σεπτεμβρίου 2024: Πότε είναι - Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο

Θα συνδυαστεί με σεληνιακή έκλειψη

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI

Πλησιάζει η πανσέληνος του Σεπτεμβρίου 2024, η οποία σύντομα πρόκειται να λάμψει στον νυχτερινό ουρανό. Συγκεκριμένα, το επερχόμενο ολόγιομο φεγγάρι θα είναι το πρώτο του φθινοπώρου και θα είναι και μια υπερπανσέληνος, πράγμα που σημαίνει ότι θα φαίνεται μεγαλύτερο και φωτεινότερο σε σχέση με αυτά που έχουμε συνηθίσει. Αυτό θα συμβεί επειδή η Σελήνη θα βρίσκεται πολύ κοντά στη Γη.

Σημειώνουμε ότι η πανσέληνος του Σεπτεμβρίου πρόκειται να συνδυαστεί με μερινή σεληνιακή έκλειψη, η οποία θα είναι ορατή στην χώρα μας. Ειδικότερα, η Γη θα περάσει ανάμεσα από τον Ήλιο και το φεγγάρι, ρίχνοντας τη σκιά της στην επιφάνεια του φεγγαριού και έτσι το φεγγάρι θα πάρει μια ελαφρώς πιο σκούρα απόχρωση.

Πότε είναι η πανσέληνος του Σεπτεμβρίου 2024

Η πανσέληνος πρόκειται να λάβει χώρα την ερχόμενη Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024, ωστόσο οι αστρονόμοι αναφέρουν ότι το φεγγάρι θα φαίνεται πλήρες ήδη από την προηγούμενη ημέρα, δηλαδή την Τρίτη (αύριο).

Όπως συμβαίνει και με κάθε πανσέληνο, έτσι και αυτή τη φορά, η πανσέληνος του Σεπτεμβρίου θα φαίνεται μεγαλύτερη και πιο σκουρόχρωμη λίγο μετά το ηλιοβασίλεμα, το οποίο στην Ελλάδα αναμένεται να πραγματοποιηθεί γύρω στις 7:30 το απόγευμα.

Δείτε επίσης: Κώστας Λεφάκης: Επεισοδιακή η νέα εβδομάδα για τα 12 ζώδια - Μας περιμένουν επεισόδια, εντάσεις και απογοητεύσεις

Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την πανσέληνο και την έκλειψη στους Ιχθύες

Δίδυμοι

Δυστυχώς, η πανσέληνος και η σεληνιακή έκλειψη έρχεται για να φέρει τα πάνω - κάτω στον επαγγελματικό τομέα, επομένως θα πρέπει να ετοιμαστείτε για τις μεγάλες αλλαγές που έρχονται. Τα καλά νέα είναι ότι ίσως αυτή είναι η ευκαιρία για να κάνετε κάποιες αλλαγές και να βρείτε τρόπους ώστε να απεγκλωβιστείτε από τον "βάλτο" στο οποίο βρίσκεστε τον τελευταίο καιρό.

Παρθένος

Πανσέληνος και έκλειψη θα επηρεάσουν πολύ το ζώδιό σας, ιδίως όσον αφορά τον τομέα των σχέσεων, οι οποίες πρόκειται να αλλάξουν σημαντικά. Ήρθε η στιγμή για ειλικρινή και ανοιχτή επικοινωνία, η οποία είτε θα φέρει την επίλυση στα προβλήματα που σπρώχνατε κάτω από το χαλί, είτε θα επιλύσει κάποια σημαντικά ζητήματα. Όπως και να 'χει, το σίγουρο είναι ότι δεν έχει νόημα να αποφεύγετε άλλο τις δύσκολες συζητήσεις.

Ιχθύες

Φυσικά και η επερχόμενη έκλειψη θα επηρεάσει πολύ τους Ιχθύες, καθώς πρόκειται να "χτυπήσει" το ζώδιό σας. Το ίδιο ισχύει και για την πανσέληνο, η οποία ίσως φέρει κάποιες παρεξηγήσεις, οι οποίες ωστόσο θα επιλυθούν αρκετά εύκολα. Τις επόμενες ημέρες, είναι πιθανό να γνωρίσετε κάποιο πρόσωπο ή να έρθετε αντιμέτωποι με κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν. Φροντίστε να είστε ειλικρινείς, πάνω από όλα με τον εαυτό σας, σχετικά με τις προσδοκίες που έχετε από το πρόσωπο αυτό.

Δείτε όμορφες εικόνες από την προηγούμενη υπερπανσέληνο που είδαμε στις 19 Αυγούστου:

Eurokinissi

Eurokinissi

Eurokinissi