Χρήστος Χολίδης: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με την σύντροφό του Κατερίνα Γκιουζέλη – Πού τους συνάντησε ο φακός

Χαλαρή βόλτα για το ζευγάρι

Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση, ο Χρήστος Χολίδης και η σύντροφός του, Κατερίνα Γκιουζέλη, απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό κατά τη διάρκεια της βόλτας τους στο κέντρο της Αθήνας. Η σχέση του γνωστού τραγουδιστή με την Κατερίνα έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των μέσων, καθώς το ζευγάρι επιλέγει να κρατάει χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας συχνές δημόσιες εμφανίσεις.

Ο Χρήστος Χολίδης έχει αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή του ότι η προσωπική του ζωή τον γεμίζει χαρά, εκφράζοντας την επιθυμία του να δημιουργήσει οικογένεια. «Μια χαρά είμαι στα προσωπικά μου. Δόξα τω Θεώ. Μ’ αρέσει πολύ η οικογένεια, απλά δεν είχε τύχει. Τώρα, όταν θα τύχει θα το μάθετε τελευταίοι. Ο στόχος μου είναι να μην το μάθετε καθόλου», είχε δηλώσει ο τραγουδιστής.

Δείτε επίσης: Χρήστος Χολίδης: Σε τρυφερές στιγμές με την σύντροφό του στην Γλυφάδα - Αυτή είναι η γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά

Ο Χρήστος Χολίδης και η Κατερίνα Γκιουζέλη κρατούν χαμηλούς τόνους

Έχουν επιλέξει να ζουν με ηρεμία, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η Κατερίνα Γκιουζέλη, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο, επιλέγει να διατηρεί χαμηλό προφίλ, κάτι που φαίνεται να συμμερίζεται και ο σύντροφός της. Από την άλλη και ο Χρήστος Χολίδης δεν ενδιαφέρεται να κάνει την προσωπική του ζωή δημόσιο θέαμα.

Στην τελευταία τους εμφάνιση, το ζευγάρι απόλαυσε τη βόλτα του στο κέντρο της Αθήνας. Όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες, οι δυο τους έδειχναν χαλαροί και ευδιάθετοι, ενώ η Κατερίνα χαμογελούσε συνεχώς κατά τη διάρκεια της συζήτησής της με τον σύντροφό της. Αφού ολοκλήρωσαν τη βόλτα τους, επιβιβάστηκαν στη μηχανή του τραγουδιστή και επέστρεψαν στο σπίτι τους.