Η ανακοίνωση της ΕΡΤ3 για τον θάνατο του Κώστα Σιδηρόπουλου - Το συγκινητικό βίντεο

«Αντίο Κώστα...»

Screenshot: Facebook / ERT3

Τον Θάνατο του εικονολήπτη Κώστα Σιδηρόπουλου θρηνούν οι άνθρωποι της ΕΡΤ3, ο οποίος έφυγε πολύ νωρίς μετά από μια μακρόχρονη μάχη με τον καρκίνο. Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, ο εικονολήπτης ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος και συνάδελφος και η απώλειά του έχει στοιχήσει σε πολλούς.

Σήμερα, Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, οι επί χρόνια φίλοι και συνεργάτες του αποφάσισαν να αποχαιρετήσουν τον Κώστα Σιδηρόπουλο με ένα συγκινητικό βίντεο, το οποίο δείχνει στιγμιότυπα από τις αξέχαστες στιγμές που πέρασαν μαζί του, καθώς και τα αμέτρητα ταξίδια τους.

Ο Κώστας Σιδηρόπουλος ήταν ένας έμπειρος συνεργάτης, μια καλλιτεχνική ψυχή, που κέρδιζε πάντα τους γύρω του, όχι μόνο με το ταλέντο του και τη δουλειά του, αλλά και με το ήθος και τον αδαμάντινο χαρακτήρα του.

Δείτε επίσης: Η ΕΡΤ αποχαιρετά τον Παύλο Γερακάρη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 75 ετών

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ3 για τον Κώστα Σιδηρόπουλο

«Αντίο Κώστα… Konstantinos Sidiropuolos. Η οικογένεια της ΕΡΤ3 θρηνεί για τον πρόωρο χαμό του αγαπημένου συναδέλφου Κώστα Σιδηρόπουλου, που έφυγε το απόγευμα της Τετάρτης (11/9) από τη ζωή. Ο εικονολήπτης Κώστας Σιδηρόπουλος μας αποχαιρέτησε χθες το απόγευμα μετά από πολλές γενναίες μάχες με τον καρκίνο, άλλοτε νικηφόρες και άλλοτε αμφίρροπες

Πνεύμα ανήσυχο, με τη στόφα του καλλιτέχνη. Αδάμαστος χαρακτήρας, με δημιουργικό πείσμα, ανθρωπιστής και αλληλέγγυος. Πίστευε στην ισότητα και την ισονομία, αλλά και την κοινωνική δικαιοσύνη. Με καυστικό χιούμορ και ένα μοναδικό ταπεραμέντο, με ισχυρές δόσεις αυτοσαρκασμού αλλά και κριτικής ματιάς στα κακώς κείμενα. Έκλεβε πάντα τις εντυπώσεις με μία του ατάκα, με ένα του χαμόγελο.

Ήταν απόφοιτος της σχολής Τηλεόρασης και Κινηματογράφου Σταυράκου. Προσελήφθη στην ΕΡΤ το 1996. Αφήνει πίσω του τη γυναίκα του, τη σκηνογράφο Ευαγγελία Κιρκινέ και δύο παιδιά, τον Ορφέα και τον Φοίβο. Μετά από δική του επιθυμία θα αποτεφρωθεί το Σάββατο στη Ριτσώνα Εύβοιας. Τον αποχαιρετούμε όλοι με αγάπη και μεγάλη συγκίνηση… Θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας», αναφέρει η ανάρτηση των συνεργατών του στην ΕΡΤ.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

]