Ο Παντελής Καναράκης τρολάρει την Κατερίνα Σαλακά για τη Μαρίνα Σάττι: «Η Βίσση δέρνει κιόλας»

«Ποια Σάττι; Μια χαρά είναι!»

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Το δικό του... λιθαράκι στην κόντρα της TikToker Κατερίνας Σαλακά με τη Μαρίνα Σάττι έβαλε πριν από λίγες ώρες και ο Παντελής Καναράκης. Θυμίζουμε ότι οι δύο γυναίκες δεν φαίνεται να λύνουν τη μεταξύ τους παρεξήγηση μέχρι στιγμής, αντιθέτως η τραγουδίστρια μόλις την έκανε unfollow (δείτε περισσότερες λεπτομέρειες).

Ο Παντελής Καναράκης, με ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σατίρισε την κατάσταση και συγκεκριμένα την καταγγελία της Κατερίνα Σαλακά ότι της συμπεριφέρθηκαν με τον «πιο άσχημο τρόπο» στη συναυλία της Μαρίνας Σάττι. Όπως «υποστηρίζει» ο καλλιτέχνης, εκείνος πήγε σε συναυλία της Άννας Βίσση και τον έδειραν, οπότε θα πρέπει να είναι και ευχαριστημένη η TikToker.

Το... ξέσπασμα του Παντελή Καναράκη, εμπνευσμένο από την Κατερίνα Σαλακά

«Έχω έρθει σε συναυλία της Βίσση και δεν με άφησαν να μπω. Και όχι μόνο αυτό, με χτύπησαν κιόλας, έχω τραύμα στο κεφάλι. Κανένας δεν μου έχει φερθεί τόσο άσχημα. Ποια Σάττι; Η Σάττι μια χαρά είναι η Βίσση δέρνει κιόλας! Αυτό δεν μου έχει ξανατύχει, δεν με άφησαν να μπω στη συναυλία και με δείρανε. Δεν μας παρατάς ρε Βίσση», ακούγεται να λέει ο Παντελής Καναράκης στο νέο χιουμοριστικό του βίντεο.

Η «έμπνευση» του Παντελή Καναράκη ήταν εμφανής, αφού στο βίντεο της Κατερίνας Σαλακά (που πλέον έχει κατέβει από τα κοινωνικά δίκτυα) ακουγόταν να λέει: «Παιδιά εξακολουθώ να είμαι σε σοκ πραγματικά. Με διώξανε. Δεν ξέρω, δεν αισθάνομαι καλά. Πραγματικά είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει. Δεν μου επιτρέψανε ενώ ζήτησα να πάω και τουαλέτα, δεν μου επιτρέψανε καν να πάω τουαλέτα. Είμαι στο Λυκαβηττό στη συναυλία της Μαρίνας Σάττι που είχα συνεννόηση ότι θα ανέβω πάνω.. Παιδιά δεν ξέρω τι γίνεται. Πραγματικά τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναπάθει ποτέ στη ζωή μου».