Έλενα Ακρίτα – Ένταση με την Ελένη Καλογεροπούλου: «Είστε σε μόνιμο εκνευρισμό, έχετε και πίεση...»

Η ερώτηση που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις

Η Έλενα Ακρίτα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πίσω από τις γραμμές» του Action24 το βράδυ της Τετάρτης (11/9) για να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα την συζήτηση μονοπώλησε η καθαίρεση του Στέφανου Κασσελάκη από τη θέση του προέδρου, ωστόσο όταν η δημοσιογράφος Ελένη Καλογεροπούλου την ρώτησε για τα περιβόητα «μαύρα ταμεία» του κόμματος, οι τόνοι ανέβηκαν ανάμεσά τους.

«Πιστεύετε ότι θα έλεγα πως έχει μαύρα ταμεία; Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν. Βλέπω, όμως, έναν άνθρωπο που κάνει λάθη. Θέλω να μου εξηγήσει κάποιος γιατί τον καθαιρούμε; Τι έχει κάνει; Ποιος τον στήριξε και τον βοήθησε και δεν περίμενε με το τουφέκι απλωμένο για να τον στήσει στα έξι μέτρα;», είπε αρχικά η Έλενα Ακρίτα.

Δείτε επίσης: Η Έλενα Ακρίτα υπερασπίζεται την Ματίνα Παγώνη για τη σέλφι με μαγιό: «Ηλικιοφοβικά σκουπίδια...»

Η ερώτηση για τα «μαύρα ταμεία» έφερε την «έκρηξη» της Έλενας Ακρίτα

H Ελένη Καλογεροπούλου ρώτησε εκ νέου για τα λεγόμενα «μαύρα ταμεία» στον ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας έτσι την έντονη αντίδραση της Έλενας Ακρίτα.

«Κυρία Καλογεροπούλου, είστε εμμονική! Σας έχω απαντήσει δύο φορές, είστε σαφέστατα εμμονική και προκατειλημμένη. Αν η επόμενη ερώτησή σας είναι σαν τις προηγούμενες, θα έλεγα να το σκεφτείτε λίγο. Είναι δικαίωμά σας να κάνετε την ερώτηση, είναι δικαίωμά μου να απαντήσω. Είστε σε ένα μόνιμο εκνευρισμό, έχετε και ένα πρόβλημα με πίεση και σας εύχομαι τα καλύτερα», είπε εμφανώς ενοχλημένη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Όταν μάλιστα της είπαν πως δεν τίθεται ζήτημα εμμονής, η Έλενα Ακρίτα επέμεινε, λέγοντας: «Δεν είναι θέμα προσωπικό. Είναι ότι της απαντάς και δεν το ακούει, δεν θέλει να το ακούσει και να πάει παρακάτω τη συζήτηση».

«Δεν σας ρωτάω τίποτα άλλο, κυρία Ακρίτα. Δεν θέλω να σας στεναχωρήσω», απάντησε η Ελένη Καλογεροπούλου, με την Έλενα Ακρίτα να ανταπαντά: «Αν νομίζετε, κυρία Καλογεροπούλου, ότι έχετε αυτή τη δύναμη, πλανάστε πλάνην οικτράν».