Σάκης Τανιμανίδης: Επέστρεψε στο σπίτι του μετά από ένα μήνα - Η τρυφερή στιγμή με τις κόρες του

Η Χριστίνα Μπόμπα τους παρακολουθούσε συγκινημένη

Instagram / Σάκης Τανιμανίδης

Ο Σάκης Τανιμανίδης, πριν από περίπου ένα μήνα, έφυγε για το πρώτο ταξίδι του World Party με τον Γιώργο Μαυρίδη και την ομάδα τους. Η Χριστίνα Μπόμπα και οι κόρες του τον αποχαιρέτησαν με βαριά καρδιά, ανυπομονώντας για τη στιγμή που θα τον έβλεπαν και θα τον αγκάλιαζαν ξανά.

Προσπάθησαν να κάνουν κι εκείνες πράγματα για να γεμίσουν με όμορφες αναμνήσεις και να έχουν πολλά να του πουν στην επόμενη συνάντησή τους και έτσι έφυγαν για ένα ταξίδι στη Νορβηγία (δείτε εδώ το πολυτελές ξενοδοχείο που έμειναν) και έτσι σιγά σιγά οι μέρες πέρασαν και η πολυπόθητη στιγμή έφτασε.

Η επιστροφή του Σάκη Τανιμανίδη στην Ελλάδα και στην οικογένειά του

Την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου ο παρουσιαστής επέστρεψε στο σπίτι του στην Αθήνα και έτρεξε να δει την οικογένειά του. Η Χριστίνα Μπόμπα συγκινημένη δημοσίευσε, μάλιστα, μία φωτογραφία του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τον ίδιο να παίζει με τις δίδυμες και σημείωσε όλο ενθουσιασμό: «Γύρισε ο μπαμπαααααας!!!».

Instagram / Χριστίνα Μπόμπα

Ο επόμενος προορισμός του για την εκπομπή

Οι δύο παρουσιαστές κρατούν καλά κρυμμένα τα χαρτιά τους, όσον αφορά τους προορισμούς που θα επισκεφτούν, ωστόσο πριν από λίγες μέρες ο Σάκης Τανιμανίδης έδωσε ένα πολύ ισχυρό clue. «Μένει κανένας Έλληνας στην Μποτσουάνα;», αναρωτήθηκε όλο νόημα, και για να ρωτάει προφανώς θα βρεθεί κι εκείνος με τον Γιώργο Μαυρίδη στη χώρα της Νότιας Αφρικής μετά την Ουγκάντα.

Δείτε επίσης: «Έτσι χτίζεις περιουσία και γίνεσαι πλούσιος» - Αποκάλυψε πρώτη φορά ποιες είναι οι πηγές εσόδων του

Οι δύο παρουσιαστές και φίλοι δεν έχουν αποκαλύψει ακόμα τον τίτλο που θα έχει η νέα εκπομπή τους, και προσωρινά τιτλοφορείται από τα αρχικά των ονομάτων τους (G & S Reunion)