Ελισάβετ Σπανού: Η νέα φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη της στο σπίτι τους

Μαμά και κόρη αχώριστες

NDPPHOTO

Η Ελισάβετ Σπανού διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο η κόρη της. Πλέον η καθημερινότητα της είναι τελείως διαφορετική, αφού κύρια προτεραιότητα της είναι το παιδί της. Στήριγμα της σε όλη αυτή την αλλαγή είναι η μητέρα της.

Όπως έχει αποκαλύψει με τον πατέρα του παιδιού της δεν είναι μαζί, ωστόσο έχουν την επαφή που πρέπει για χάρη της μικρής. «Δε σημαίνει πως δεν έχουμε τη γονεϊκή ιδιότητα ως προς το παιδί», έχει πει.

Η νέα φωτογραφία της Ελισάβετ Σπανού με την κόρη της

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελισάβετ Σπανού μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους σχεδόν καθημερινή στιγμές με την μικρή της. Έτσι έκανε και πριν από λίγες ώρες όπου πόζαρε σε μια τρυφερή φωτογραφία με την μικρή της.

Δείτε επίσης: «Και μοναξιά έχει και κλεισούρα έχει...» - Η εξομολόγηση για τη νέα καθημερινότητα με την κόρη της

Η Ελισάβετ Σπανού έχει πει για την ημέρα που έγινε μητέρα: «Καθυστέρησα λίγο να πάρω το παιδί στο σπίτι γιατί παρουσίασε νεογνικό ίκτερο, οπότε έμεινε πέντε μέρες μέσα στη μονάδα του μαιευτηρίου.

Αυτό μου δυσκόλεψε πάρα πολύ την καθημερινότητά μου, γιατί στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Βγήκα το βράδυ από το μαιευτήριο κλαίγοντας, γιατί άφησα το παιδί πίσω. Πήγαινα κάθε μέρα στο μαιευτήριο αρκετές ώρες για να τη θηλάζω... πιο πολύ για να την παίρνω αγκαλιά βασικά. Πέρασα μια αρκετά μοναχική εγκυμοσύνη. Με βοηθάει πάρα πολύ η μητέρα μου. Δε θα μπορούσα να τα καταφέρω τις πρώτες ημέρες χωρίς τη βοήθειά της.

Και με στηρίζει πάρα πολύ η οικογένειά μου. Πάντα χρειάζεσαι έναν σύντροφο, είτε έχεις παιδί είτε δεν έχεις. Η συντροφικότητα είναι πολύ βασική για το ανθρώπινο είδος. Νιώθω χαρά γι’ αυτό που έχω και πραγματικά δε θα μπορούσα να τα καταφέρω χωρίς τους γονείς μου. Τώρα, πώς θα ήταν τα πράγματα αλλιώς, είναι πολύ υποθετικό για να το πω»