Δάνης Κατρανίδης: Η συγκινητική αναφορά της Κάτιας Δανδουλάκη για τον θάνατό του πάνω στη σκηνή

«Η ελπίδα μας και η ευχή μας είναι...»

Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου ο Δάνης Κατρανίδης, μετά τη μάχη που έδινε και την περιπέτεια της υγείας του, άφησε την τελευταία του πνοή, με την εγχώρια showbiz να θρηνεί για την απώλειά του, καθώς πέρα από σπουδαίος ηθοποιός ήταν και ένας πολύ αξιόλογος και αγαπητός άνθρωπος.

Πολλοί είναι εκείνοι που τον αποχαιρέτησαν δημόσια μέσα από αναρτήσεις τους στα social media, η Κάτια Δανδουλάκη ωστόσο θέλησε να αφιερώσει λίγο χρόνο στην παράστασή της και να μιλήσει για εκείνον. Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας, στο τέλος της παράστασης «Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου» που ανέβηκε στην Χαλκίδα και στο θέατρο «Ορέστης Μακρής», μετά το χειροκρότημα, η ίδια πήρε τον λόγο και συγκίνησε.

Η ιδιαίτερη αναφορά της Κάτιας Δανδουλάκη στον Δάνη Κατρανίδη

«Από τους πιο αγαπημένους συναδέλφους, που είχαμε ποτέ. Η ελπίδα μας και η ευχή μας είναι, να είναι μέσα στο φως, όπως του αξίζει. Ας είμαστε όλοι γεροί, να ‘μαστε καλά», είπε χαρακτηριστικά, όπως αποκαλύπτει το eviaonline.

Δείτε επίσης: Το σπαρακτικό "αντίο" της πρώην συζύγου του - Η φωτογραφία από το γάμο τους

Το τελευταίο "αντίο" θα κληθούν να του πουν σε λίγες ημέρες σύμφωνα με ανακοίνωση του Σπύρου Μπιμπίλα στο Instagram, κατά την οποία αποκαλύπτεται και η επιθυμία της οικογένειάς του για την κηδεία του. Ζητούν αντί στεφάνων, όσοι επιθυμούν να στηρίξουν δύο οργανισμούς που στόχο έχουν να βοηθούν τους ηθοποιούς.

«Η εξόδιος ακολουθία του αγαπημένου μας ηθοποιού - εκλεκτού συναδέλφου και φίλου Δάνη Κατρανίδη θα γίνει την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:30 στο Κοιμητήριο Ζωγράφου. Αντί στεφάνων, η οικογένεια επιθυμεί να ενισχυθεί το ΤΑΣΕΗ - Ταμείο Αλληλοβοηθείας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (τηλ. 210 3815879) και το Σπίτι του Ηθοποιού (τηλ. 210 5226132)», αναφέρει η ανακοίνωση.

Δείτε επίσης: Η γυναίκα που του σημάδεψε τη ζωή - Ο τρελός έρωτας, ο γάμος και το διαζύγιο


Σε ανακοίνωση της Μαρκέλλας Καζαμία στο Facebook, μάλιστα, αναφέρεται πως αυτή ήταν και η δική του επιθυμία, την οποία τα αγαπημένα του πρόσωπα κάνουν πράξη. «Η κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού Δάνη Κατρανίδη θα γίνει την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:30 στο Κοιμητήριο Ζωγράφου. Επιθυμία του ήταν, αντί στεφάνων; να ενισχυθεί το Σπίτι του Ηθοποιού (τηλ. 210 5226132) και το ΤΑΣΕΗ - Ταμείο Αλληλοβοηθείας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (τηλ. 210 3815879)», σημειώνει.